Profimedia, AKM-GSI
TUŽNA PRIČA HOLIVUDSKOG GLUMCA

Spreman za ljubav nakon životne tragedije: Keanu Reeves uhvaćen u izlasku s tajanstvenom ženom

Iako je okupiran novim nastavkom franšize o Johnu Wicku, glumac Keanu Reeves pronašao je vremena za izlazak s misterioznom ženom, a od znatiželjnih pogleda pokušao se sakriti ispod šilterice.

Za iduću godinu već ima šest najavljenih projekata pa 54-godišnji glumac nema baš mnogo vremena za život izvan filmskih setova. Ipak, Keanu Reeves uhvaćen je u večernjem izlasku s misterioznom ženskom prijateljicom na Beverly Hillsu, ali, tajanstven oko svojeg privatnog života, nije želio otkriti radi li se o novoj ljubavi. Dobro raspoložen par nije se previše brinuo zbog paparazza, iako se holivudski glumac, najpoznatiji po ulozi Nea iz filma "Matrix" te kao John Wick iz istoimene franšize na kojoj i trenutačno radi, pokušao sakriti ispod šilterice.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actor Keanu Reeves was seen enjoying an evening out with a mystery girl in Beverly Hills.

Pictured: Keanu Reeves



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 397213501, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actor Keanu Reeves was seen enjoying an evening out with a mystery girl in Beverly Hills.

Pictured: Keanu Reeves



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 397213571, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Keanu je prošlih nekoliko godina bio povezan s različitim ženama, ali niti jednom nije potvrdio da je pronašao novu ljubav. Njegova najveća ljubav bila je glumica Jennifer Syme u koju se zaljubio 1998. godine. Činilo se kako mu je i na privatnom planu napokon krenulo, nakon što je postigao svjetsku slavu s hitom "Matrix", ali su Jennifer i on izgubili dijete što ih je odmah udaljilo. Prekinuli su samo nekoliko tjedana nakon rođenja mrtve kćeri u osmom mjesecu trudnoće, ali su ostali prijatelji i podrška jedno drugome u najtežim trenucima. Ipak, Jennifer se, osim što se liječila od depresije, odala porocima i godinu i pol kasnije poginula u teškoj automobilskoj nesreći vraćajući se s partyja Marilyna Mansona. Keanu je nakon njezine smrti bio potpuno shrvan, odgodio je sva snimanja, a godinama kasnije govorio je kako zbog svega što je proživio ne želi ozbiljnu vezu niti djecu.

Linker
18. travanj 2024 04:28