Taylor Swift
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Gubi li konce?

Sramotni potez slavne pjevačice mogao bi joj polako uništiti karijeru: 'Jednostavno se nije pojavila'

Taylor Swift oduvijek je poznata kao razmažena diva, ali i prekaljena profesionalka. Čini se da je ovog puta stavila svoj ego ispred posla, a to se rijetko kada pokaže kao pametan put.

Taylor Swift odavno je na glasu kao razmažena diva, a nove glasine dodatno potpiruju glasine o pjevačici. Spekuliralo se nekoliko dana zašto se Taylor nije pojavila na dodjeli Grammyja, kojih je u karijeri već dobar niz osvojila, a sada je otkriveno i zašto. Prema pisanju američkih medija, pjevačica se na dodjeli nije pojavila jer joj nitko nije mogao garantirati da će Grammy na kraju završiti u njezinim rukama.

A kod Taylor se očito radi po jednom principu - ili drži pobjednički govor ili je nema uopće. Budući da je 30-godišnjakinja bila nominirana u nekoliko kategorija, nadala se Grammyju, a od organizatora je tražila informaciju je li dobila, sve kako bi potom odlučila ipak doći. Kada su njezinom timu rekli da dobitnici nisu poznati onima koji događaj organiziraju te se rezultati drže u tajnosti, Taylor je odustala od dolaska.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Taylor Swift attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Taylor Swift

S obzirom na to da bi njezin ego očito teško podnio poraz, možda je pametno i odlučila. Naime, na kraju je ovogodišnje Grammyje 'pomela' tinejdžerska senzacija Billie Eilish.

'Njezin tim zvao je i želio biti siguran da će Taylor osvojiti Grammy. Nisu postavili konkretno pitanje, no željeli su doći do informacije, bilo je jasno. Bilo je isto tako jasno da ako ne dobije Grammy, neće niti doći na dodjelu. Cijela glazbena industrija to već zna', rekao je izvor za Page Six. 'Nije to neobičan zahtjev od izvođača. Svi znaju da Taylor voli pobjeđivati'.

PARK CITY, UTAH - JANUARY 23: Taylor Swift attends the 2020 Sundance Film Festival -
Getty Images
Taylor Swift

Glasnogovornik pjevačice otkrio je da su glasine smiješne i nepouzdane. 'Jednostavno nije išla na Grammyje', dodao je. Njegovim riječima unatoč, indikativno je to što je za Taylor ostavljen prostor za live nastup. Dakle, čak i to je bilo u planu, a producent Grammyja ostavio joj je prostora ako će se ipak pojaviti. Producent Ken Ehrlich otkrio je da je razgovora s njezinim menadžmentom bilo.

Čini se da je kod Taylor ego iznad svega pa tako i iznad dugogodišnjih suradnji.

Linker
19. travanj 2024 00:43