Voditeljica Ana Stunić
 Maja Jurović
napokon mama

Sreća bivše voditeljice Nove TV: Stiže prinova!

Bivša TV voditeljica uskoro više neće moći skrivati da u 38. godini života očekuje svoje prvo dijete, a sve je napokon potvrdila na svojem Instagram profilu.

Ana Stunić (37), bivša voditeljica emisija Red Carpet i In Magazin, pohvalila se ljetnom fotografijom na Instagramu. Za produženi vikend otputovala je u Rovinj i kratkom ružičastom haljinom otkrila da već neko vrijeme skriva trudnički trbuščić. Ana, koja se sada već godinama bavi digitalnim marketingom u jednoj marketinškoj agenciji, potvrdila je lijepe vijesti u komentarima i otkrila da joj je „drugo stanje“ sada lijepo, iako je u početku imala mučnine.

Objavu dijeli @anastunic

Bivša voditeljica prvo dijete očekuje sa svojim dugogodišnjim dečkom, produkt dizajnerom Filipom Despotom. Par je svoju vezu započeo početkom 2014., a iste godine su počeli i živjeti zajedno. O svojem privatnom životu ne vole pričati, a ne može ih se vidjeti niti na događanjima - njih dvoje radije sami otputuju izvan Hrvatske pa na društvenim mrežama dijele zanimljivosti s destinacija u kojima uživaju.

Spica / Zagreb 22.07.2017. / foto: Davor Matota / Ana Stunic i decko Filip Despot
Davor Matota
Prošle godine na špici

Linker
25. travanj 2024 03:00