Neja Markičević / Hanza Media
Sretan rođendan, Ena!

Sreća i veselje u domu Marijane Batinić

U domu Marijane Batinić uzbuđenju nema kraja - ovaj je petak važan dan za voditeljicu, njezina supruga, marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića, a osobito za njihovu kćerkicu Enu, malu slavljenicu!

'Tek su tri godine prošle, a već se panično bojim trenutka kad će zalupiti vratima svoje sobe i vikati da je pustim na miru. Ne mogu zamisliti da će jednog dana odbijati maziti se sa mnom, jer je velika i neugodno joj je sjediti u maminom krilu. Prebrzo raste... Sretan rođendan Enuška! Da si nam uvijek sretna i nasmijana! Volimo te!', tople su riječi ponosne mame, voditelji Marijane Batinić, koje je uputila svoj kćeri jedinici na treći rođendan.

Marijana ne krije koliko ju je majčinstvo promijenilo, oplemenilo i najviše cijeni trenutke kad se može u potpunosti posvetiti svojoj mezimici. Zato TV voditeljica svakodnevno balansira između zahtjevnog posla i obitelji no to joj sasvim dobro polazi za rukom - osim što se obitelj može vidjeti u šetnjama Zagrebom, često i Splitom, ove su zime ukrali malo vremena i za skijanje. Kako joj uspijeva graditi tako sretan dom i uspješnu karijeru, ispričala je i u videoprilogu za Gloria.hr.

Prije nekoliko tjedana Marijana i njezin suprug imali su još jedan veliki razlog za slavlje, kada su obilježili treću godišnjicu braka. Par se vjenčao u siječnju 2015. godine u Zagrebu, a voditeljici je kuma bila bliska prijateljica, ali i dugogodišnja poslovna suradnica, Petra Nižetić koja danas živi u SAD-u.

Zagreb, 170916.
Okupljanje u Laubi nakon ceremonije vjencanja Ive Sulentic i Igora Miklousica. Dress code je bila talijanska Cosa Nostra, a uzvanika je bilo oko 200.
Na fotografiji: Marijana Batinic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Linker
24. travanj 2024 20:13