Ozcan Deniz
 03 MEDYA
PRŠTE OPTUŽBE

Sreća kratkog vijeka: Slavni Turčin razveo se nakon 15 mjeseci, na suprugu je ljut zbog odnosa prema djetetu

Optužbe ne prestaju između Özcana Deniza i njegove mlade supruge Feyze koja si nakon rastave želi osigurati lagodan život.

Optužbe ne prestaju između Özcana Deniza i njegove mlade supruge Feyze koja si nakon rastave želi osigurati lagodan život.

Özcan Deniz (47) vjenčao se 8. ožujka 2018. godine za dvadeset godina mlađu Feyzu Aktan i odmah joj je dao svoje prezime. Tajno vjenčanje otkrili su naknadno kada su objavili zajedničku fotografiju. 'Odabirem život s tobom i tako sam zahvalna što postojiš', napisala je tada zanesena nevjesta. Sin Kuzey stigao je u svibnju, a sreća kao skladna obitelj, bila je kratkog. U tome im nisu pomagali ni turski mediji jer su ih držali pod povećalom i prenosili su svaku njihovu trzavica.

Nerijetko se šuškalo da su odluku o razvodu donijeli nakon što je mlada Feyza nekontrolirano trošila novac, a Özcan Deniz tvrdi, raspisali su se turski mediji, i da njegova supruga nije ispunjavala majčinske dužnosti. S druge strane, Feyza za 15 mjeseci braka traži naknadu od 15 milijuna funti.

Instagram
Kolaž deniz

Instagram
Sa suprugom na odmoru

Deniz je odrastao u siromašnoj obitelji s petero djece, koja se često selila u potrazi za poslom. Kad mu je bilo pet godina skrasili su se u gradu Aydınu na obali Egejskog mora, a s devet je već nastupao s raznim orkestrima i svojom zaradom uzdržavao obitelj. S 15 godina prekinuo je školovanje, osnovao je orkestar Mavi Deniz (Plavo more) koji je nastupao vikendima, a onda je sedamnaestogodišnji Özcan preselio se u Istanbul, a zatim u Njemačku gdje je nastupao po noćnim klubovima i vjenčanjima. Jednom ga je čuo poznati turski producent i 1992. je objavio prvi album 'Melek', a tada mu sve polazi za rukom - jer je vrlo brzo postao zvijezda A liste.

Linker
25. travanj 2024 23:44