Profimedia, NPG
dugo se i uporno truudila

Sreća u 46. godini: Pjevačica rodila treće dijete i pohvalila se imenom za kakvo još nismo čuli

Slavna pjevačica Alanis Morissette na Instagramu je podijelila sretne vijesti - ona i suprug postali su roditelji trećeg djeteta, sina koji je dobio neobično ime.

Pjevačica Alanis Morissette (45) krajem je ožujka otkrila obožavateljima da je u slatkom iščekivanju, a sreća je sada potpuna - rodila je zdravog dječaka i nadjenula mu ime Winter Mercy Morissette-Treadway.

"On je ovdje", napisala je na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju tek rođenog sinčića. Ona i suprug u braku su već devet godina i ovo je njihovo treće dijete, uz sina Evera Imrea (8) i kćer Onyx Solace (2).

Dječaku su veselili, a osobito jer iza sebe imaju teško razdoblje života. Kako je kanadsko-američka izvođačica priznala u intervjuu početkom ljeta, mislila je da se njezin san o velikoj obitelji nikada neće ostvariti. "Između Ever i Onyx bilo je nekoliko teških početaka. Oduvijek sam željela troje djece, ali nakon teške borbe i nekoliko pobačaja, počela sam razmišljati kako to nije moguće", kazala je u lipnju ove godine.

Alanis Morissette is in a great mood after a meeting in Los Angeles. 
.  March 7th, 2012  Los Angeles, CA, Image: 121197415, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, NPG
Profimedia, NPG

"Počela sam na svoje zdravlje gledati drugačije, iz više perspektiva među kojima je i to što sam stalno kontrolirala krvni tlak, hodala na terapije, razgovarala s liječnicima, ali i babicama. Prošla sam i kroz mnoge testove, operacije i preglede i nekad su se stvari uspjele riješiti ", nadodala je. Alanis je otvoreno pričala i o problemima koje je imala s postporođajnom depresijom. Nakon prvog rođenja pomoć je potražila tek nakon godinu dana, no sada kaže, potražila bi je čim osjeti prve simptome.

"Ovog puta ću čekati četiri minute. Rekla sam svojim prijateljima da ću pokušati biti potpuno iskrena, ali to ne mogu jamčiti s obzirom na prošla dva iskustva pa će morati sve što kažem uzeti sa zadrškom i ako primijete da sam ponovno na rubu da mi to i kažu", rekla je.

Linker
20. travanj 2024 17:41