Profimedia, AKM-GSI
Dječak i djevojčica

Sreća u 56. godini: Jedan od najbogatijih Hrvata slavi rođenje blizanaca

Jedan od najbogatijih Hrvata u inozemstvu u 56. godini života slavi rođenje blizanaca koje mu je u Kanadi na svijet donijela druga supruga, Kym Johnson.

Robert Herjavec, bogati kanadski poduzetnik rođen u Varaždinu, vlasnik tvrtke Herjavec Group koja je vodeći integrator sustava sigurnosti na internetu, slavi rođenje dječaka i djevojčice, a vijest su donijeli svi američki mediji.

Njegova supruga, 41-godišnja australska plesačica Kym Johnson, rodila je u ponedjeljak, a britanski je Daily Mail vijest podijelio s ushitom pišući da su Herjavčevi blizanci rođeni na isti dan kao i njihova kraljevska beba. U ponedjeljak je, naime, supruga princa Williama, Kate Middleton, rodila treće dijete, dječaka.

'Nikada nisam mislila da moje srce može biti tako ispunjeno. Toliko smo zaljubljeni u naše male anđele. Rođeni su u 7.44 i 7.45 23. travnja 2018', pohvalila se Kym na Instagramu.

Herjavcu je megapopularnost porasla i 2016. kada je sudjelovao u popularnom američkom poduzetničkom reality showu 'Shark Tank'.

Robert Herjavec je u prošlom braku s kanadskom Hrvaticom Dianom Plese, u razdoblju od 1990. do 2016. godine, dobio troje djece, kćeri Skye i Caprice i sina Brendana.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Mom-to-be Kym Johnson shares a sweet kiss with husband, Shark Tank star Robert Herjavec as they leave brunch at Mauros Cafe with their adorable puppy. The DWTS dancer bundled up her growing bump in a grey sweater paired with leggings and sneakers.

Pictured: Robert Herjavec, Kym Johnson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 365295420, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
20. travanj 2024 17:09