Diego Corredor/MPI/Capital Pictu Diego Corredor/MPI / Capital pictures / Profimedia
radosne vijesti

Sretna vijest poznatog 'štrebera': U 45. godini je postao otac, a prva obiteljska fotografija prepuna je emocija

Još od kasnog proljeća popularni glumac i njegova djevojka uživali su u iščekivanju prvog djeteta koje je sada stiglo na svijet.

"Sa srcima punima zahvalnosti želimo dobrodošlicu našem divnom sinu na ovaj svijet. Hvala vam na ljubavi i podršci", napisao je glumac Johnny Galecki na Instagramu uz fotografiju na kojoj on i djevojka drže ruke s tek rođenim sinom.

44-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi Leonarda iz serije "Teorija velikog praska" i njegova 21-godišnja djevojka Alaina Meyer objavili su da očekuju zajedničko dijete u svibnju ove godine. Razlika u godinama im ne smeta, a u vezi su od prošle jeseni. Njihovo prvo javno pojavljivanje bilo je na crvenom tepihu dodjele People's Choice Awards.

Ime sina još nisu objavili, a sličnu objavu kao i Johnny na društvenim mrežama podijelila je i Alaina, inače manekenka koja je u fokus javnosti došla nakon ljubavne veze s glumcem. Da očekuju dječaka, otkrili su putem Instagrama pomoću platna i plave boje.

Prije Alaine, Johnny je u vezi bio s glumicom Sarom Gilbert, poznatom iz serije Roseanne te s kolegicom Kaley Cuoco, u seriji poznatoj kao Penny. Hodali su do 2009. godine, a glumica je nakon jednog propalog braka sreću pronašla s jahačem Karlom Cookom za kojeg je vjenčala prošle godine.

Linker
25. travanj 2024 00:04