Livio Andrijić
DRAMA

Stala u obranu Dine: I Ivana Kindl se oglasila o potencijalnoj romansi na estradi

Iako je bio svjestan čim je upoznao Taru Thaller da će ga svi htjeti spojiti s njom, Dino Jelusić nedavno je objavio status u kojem naglašava zašto mu je u zadnje vrijeme strašno neugodno, a u njegovu "obranu" stala je i Ivana Kindl.

Televizičan i supertalentiran duo, glazbenik Dino Jelusić i glumica Tara Thaller našli su se pod povećalom javnosti, a nakon što su svojim nastupima oduševili publiku i žiri te ušli u finale showa "Zvijezde pjevaju", sve se više piše o njihovoj neporecivoj kemiji koju mnogi žele pretvoriti u romantičnu vezu. Njihovi nastupi i odlično slaganje na pozornici mnoge su ponukali da pomisle kako je na pomolu nova ljubav, a prašinu je dodatno digla fotografija na kojoj Tara češka ruku svojeg partnera iz showa.

Nakon toga su se proširili napisi o tome da ipak ima nešto više među njima, a Dino ovog puta više nije mogao izdržati pa se, nakon brojnih poruka koje su mu zatrpale inbox, odlučio oglasiti.

'Apsolutno nemam komentara, ovo je toliko smiješno da je zapravo tužno. Neugodno mi je da me se povlači po medijima za ovakve bizarne i glupe stvari. Molio bi sve vas koji me znate i pratite moj rad da zaobilazite ovakve članke. Često ljudima dojade ličnosti o kojima se ovako piše. Ovo nema veze sa stvarnošću i ne želim na ovakav način biti u medijima. Tu sam zbog pjevanja i jedino me to zanima. Ponosan sam na svoju partnericu što smo ovako daleko dogurali, ali portalima to očito nije bitno pa se traži žutilo - koje u stvarnom svijetu ne postoji, kao sto je i ovo glupost. Toliko od mene, hvala svima na podršci', napisao je Dino, a u stišavanje takvih medijskih napisa uključila se i njegova kolegica Ivana Kindl.

HRT Facebook

'Što se tiče tih nekih prisnih momenata, svi smo uglavnom naklonjeni jedni drugima, grlimo se, mazimo,držimo se za ruke, dodirujemo. To je za sve normalne ljude zajedništvo, podrška, prijateljska ljubav. Pjevamo dječje pjesmice prije ispadanja, nosimo se na leđima. Ne mogu sakriti da jako gotivim ovog 'mališu'. Toliko se dugo znamo, šećer mali je odrastao i jedva čekam neku priliku da zapjevamo skupa. Prije 10 godina smo pjevali na njegovom koncertu, ali hoćemo još', napisala je.

instagram

Tara i Dino oduševili su nakon što su otpjevali Dininu megauspješnicu iz djetinjstva "Ti si moja prva ljubav" i ušli u finale showa, ali sve su zasjenili napisi da ih veže više od poslovne suradnje i usporedbe s Lady Gagom i Bradleyjem Cooperom. Ipak, sve se čini kako se radi o sličnoj priči - obožavatelji bi ih voljeli vidjeti zajedno, ali sve je samo dobra gluma.

Linker
15. travanj 2024 07:23