Slavi se u slavnoj obitelji

Stigla djevojčica, glumica rodila u 37. godini!

Slavna glumica svoje je prvo dijete u 37. godini na svijet donijela u tajnosti - izdržala je puna dva tjedna vijest držati za sebe, a potom se pohvalila na društvenim mrežama.

Pokraj fotografije preslatkih stopala novorođene bebice, slavna je glumica napisala: 'Dobili smo dijete prije nekoliko tjedana... tu su njezine nožice' - i svijetu je odmah bilo jasno da su Kate Mara i njezin suprug Jamie Bell (33), oboje glumci, dobili djevojčicu.

Zvijezda serije 'Kuća od karata' trudnoću je otkrila u veljači, kad su ona i Jamie zajedno došli na zabavu koju je Elton John u Hollywoodu priredio u ime Aids fondacije uoči dodjele Oscara. Prijateljima se bila pohvalila još u siječnju na dodjeli Golden Globe nagrada, ali je vijest ljubomorno čuvala i nije je htjela potvrditi za javnost. Sve je krenulo kad se te večeri pozdravljala sa slavnom kolegicom Emily Blunt, a netko sa strane ju je čuo da joj sva ushićena govori novost.

'Otkako smo stvorili tako lijepu vezu, a sve je još ljepše osobito otkako smo se vjenčali 2017. godine, jako sam zaštitnički raspoložena prema braku', rekla je nedavno za People. 'Sretna sam što mogu reći da sam pronašla nekoga za cijeli život. Jako sam ponosna što Jamieja mogu zvati svojim suprugom, što sam mu se zaklela na vječnu ljubav', dodala je.

BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 09:  Jamie Bell (L) and Kate Mara attend the SAG-AFTRA Foundation Patron of the Artists Awards 2017 at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on November 9, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation )
Jamie Bell i Kate Mara par mjeseci nakon vjenčanja 2017. godine

Zvijezda detektivske drame 'Morgan' otkrila je i da vezu sa suprugom održava zdravom jer se oboje drže pravila koje su donijeli na početku veze - da nikad neće biti razdvojeni, a da se niti ne vide, dulje od dva tjedna. 'Oboje putujemo zbog posla i to može biti teško za podnijeti u vezi. Zato mi nije problem, ako treba, putovati i cijeli dan da bi barem na dan bili zajedno', rekla je.

I dok je glumici ovo prvo dijete, Jamie iz prijašnje veze, sa slavnom glumicom Evan Rachel Wood, već ima petogodišnjeg sina.

Linker
19. travanj 2024 01:55