Anita Dujić i Duncan Broadfoot
 Davor Matota / Hanza Media
novi život se rađa

Stigla je curica! Poznata Dalmatinka rodila prvo dijete i otkrila neodoljivo ime

Uspješna Dalmatinka rodom s Čiova, Anita Dujić (34), u Zagrebu je na svijet donijela prvo dijete - djevojčicu

Čvrsti stisak tek rođene kćerkice koja svoju mamu drži za ruku neodoljivi je prizor koji je dekoraterka seta, dizajnerica i bivša manekenka Anita Dujić podijelila na svojim društvenim mrežama. Ponosna mama pohvalila se i imenom koje je sa svojim partnerom, Duncanom Broadfootom odabrala: Lily.

Krajem studenoga 2017. Anita Dujić je ekskluzivno za portal Gloria.hr priznala da je ponovno zaljubljena i sretna te da je sa Škotom Duncanom Broadfootom tek na početku veze. Par se upoznao na snimanju filma "Mamma Mia 2" na otoku Visu gdje je ona radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, a on kao location manager. Iako vezu moraju održavati na daljinu pa često putuju, putovanje im nije mrsko - osobito kada su zajedno. Sada će ipak njihov dom biti Zagreb uz koji ih veže i najsretniji trenutak u životu - rođenje njihova prvog djeteta.

Koliko je bila aktivna u trudnoći, dokazuje i činjenica da je u posljednjem tromjesečju otputovala u Jordan, a posjet pustinji iskoristila je i za modno snimanje na kojem je pozirala u najnovijim kreacijama poznatog modnog dvojca ELFS.

Press foto

Press foto

Linker
25. travanj 2024 20:53