Uhvaćeni na špici prije samo tjedan dana
 Davor Matota
drugo dijete

Stigla malena Tena! Domaći voditelj izvan sebe od sreće zbog rođenja kćeri

"Ono kad se zaljubiš u 38-oj", napisao je voditelj HRT-a koji je na Instagramu objavio sretnu vijest o dolasku novog člana u obitelj.

Sportsko lice s malih ekrana Marko Šapit (38) prije pet dana postao je otac djevojčice, a s pratiteljima na društvenim mrežama je sada podijelio preslatke fotografije malene djevojčice.

Miss Tena, napisao je u hashtagu voditelj te tako potvrdio koje će ime djevojčica dobiti. Prije sedam godina supruga Ivana na svijet je donijela prvog sina Luku, a sada je u njihovu obitelj stigao i drugi član kojem se sedmogodišnji brat jako veseli.

Zagreb, 130718. 
HRT, Prisavlje.
Na fotografiji: Marko Sapit - sportski novinar HRTa.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX
Marko Šapit

"Sve je spremno za dolazak Tene, kojoj je ime odabrao brat. Mi smo imali druge ideje, ali kućni šef je odlučio da bude Tena i bit će po njegovom. Ovaj put smo svi mirniji i staloženiji nego kad smo čekali Luku", rekao je za Gloriju prije tjedan dana voditelj i nadodao da svako malo baci oko na mobitel u iščekivanju Ivanina poziva. kao i prvi put, i sada je bio prisutan na porodu.

Sportskog novinara, voditelja i komentatora te autora HRT-ove emisije 'Zabivaka' prošle smo godine gledali tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva. Rođen u Makarskoj, nakon završetka fakulteta u sportsko novinarstvo ušao je 2005. godine.

Spica / Zagreb 30.03.2019. / foto: Davor Matota / Marko Sapit i supruga Ivana
Davor Matota
Uhvaćeni na špici prije samo tjedan dana

Linker
17. travanj 2024 22:26