Instagram
Instagram

U ZAGREBU

Stigla treća beba: Bivša misica rodila sinčića, otkrila i ime koje su odabrali

Bivša Miss Hrvatske rano jutros se pohvalila da je na svijet stigla njezina treća beba: u Zagrebu je rodila sinčića Matu.

Bivša misica i danas fotografkinja na društvenim se mrežama pohvalila da je rodila svoje treće dijete. Rajna Raguž (35) otkrila je da im se u obitelji pridružio sinčić Mata te, ironično, napisala da je "prava mala sitnica". Naime, maleni Mata ima malo više od 5 kilograma te je dugačak 55 centimetra.

Rajna je krajem 2016. rodila kćerkicu Gretu, a godinu nakon nje stigao je i sin Ivan te se njezinoj obitelji s ekonomistom Tomislavom Čuljkom sada pridružio još jedan sinčić - Mata. Kada je otkrila sretne vijesti da je treći put trudna, otkrila nam je da se osjećala odlično te da je najopuštenija od svih trudnoća do sada.

"Presretni smo, naravno! Trudnoću smo planirali, ali to ne znači da nas nimalo ne brine kako ćemo s troje male djece. No, mislim da u životu ponekad treba i riskirati, snaći ćemo se!", rekla nam je tada Rajna i dodala da se malena Greta, koja ima tri godine, veseli bebi, dok dvogodišnji Ivan nije svjestan što ga čeka te da očekuje kako će on biti ljubomorniji jer je jako vezan za nju.

Tagovi