Damira Kalajžić
SVI SU U SPLITU

Stigle na otvorenje kina, a sredile se kao za pistu: u Jolinu suprugu ipak se najviše gledalo

Gotovo je nemoguće da velika događanja u Splitu prođu bez poznatih Splićanki koje, kada spoje dalmatinsku ljepotu i mediteranski temperament, momentalno mame poglede. Gdje god da se pojave, o njima se piše, a tako je i s ove tri poznate dame; Nives Ivanković, Anom Čagalj i Anamarijom Asanović

Sinoć je u dalmatinskom biseru, gradu pod Marjanom, otvoreno najveće kino u Dalmaciji – CineStar 4DX™ Mall of Split. Sinoćnje otvorenje nisu propustili gradonačelnik Splita – Ante Krstulović Opara, državni tajnik Ministarstva kulture – Krešimir Partl, Hrvoje i Branka Krstulović te brojni poznati: Nives Ivanković, Goran Bogdan, Goran Marković, Iva Šulentić, Anamarija Asanović, Arijana Čulina, Ana Čagalj, Andrea Šušnjara, Ivo Perkušić, Marija i Jurica Pirić, Neda Makjanić Kunić, Sandra i Ivan Ledenko, Domenica Žuvela i brojni drugi.

Damira Kalajžić
Branka i Hrvoje Krstulović

Damira Kalajžić
Goran Bogdan

Poseban je ovo bio izlazak i za poznate dame koje su sve redom stigle odjevene kao za pistu. Jolina supruga Ana Čagalj u trendi kratkim hlačama zaustavljala je poglede okupljenih, a svoju je strastvenu ženstvenost naglasila i glumica Nives Ivanković. Anamarija Asanović stigla je pak u raskošnoj haljini sa svojim potpisom. Dizajnerica je nedavno otvorila i svoj s romantičnihowroom u Splitu koji je postao omiljeni butik brojnih Splićanki.

Damira Kalajžić
Anamarija Asanović

Damira Kalajžić
Nives Ivanković
Damira Kalajžić
Ana Čagalj
Damira Kalajžić
Domenica Žuvela
Damira Kalajžić
Andrea Šušnjara

Linker
20. travanj 2024 03:05