Bojan Zibar
još malo pa vjenčanje

Stiskavac Brune Kovačevića i Matee Franić u izlasku u kino

Zagrebačku premijeru najnovijeg filma o Robinu Hoodu, epskom lopovu i ratniku koji već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu, u utorak navečer nisu propustila brojna domaća poznata lica, a mnogi su došli sa svojim boljim polovicama.

U novim pustolovinama Robina Hooda, priči o tome kako je Robin Hood postao ikona i legenda kakvu poznajemo danas, u Kaptol Boutique Cinema udvoje su uživali Ivan Šarić i Korana Gvozdić, Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa, Bruno Kovačević i Matea Franić, Davor i Senka Meštrović, Mirna Maras Batinić i Željko Batinić, Dubravko i Ira Šimenc... Film su došle pogledati i Anita Dujić, Sementa Rajhard, Petra Dugandžić, Pamela Ramljak i brojni drugi.

Pozornost javnosti ovih dana osobito plijene sportski novinar i glavni urednik televizijskih kanala na HTV-u, Bruno Kovačević i njegova i njegova djevojka, bivša rukometašica Matea Franić. Naveliko se šuška o njihovom skorašnjem vjenčanju i u zagrebačkom su izlasku u kino djelovali zaljubljeno i nekako posebno uzbuđeno!

Bojan Zibar
Bruno Kovačević i Matea Franić

Supruga HTV-ovog voditelja Davora Meštrovića, Senka, pokazala je smisao za modu u 'it' kaputu jeseni:

Bojan Zibar
Davor i Senka Meštrović na jednom od brojnih društvenih događanja.

Voditeljica Korana Gvozdić i njezin voljeni komičar Ivan Šarić bili su 'teatralni', kao što to često biva:

Bojan Zibar
Ivan Šarić i Korana Gvozdić

Voditelj i TV producent Joško Lokas u kino je poveo svoju Jelenu Katarinu Kapu:

Bojan Zibar
Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa

Dubravko i Ira Šimenc:

Bojan Zibar
Dubravko Šimenc sa suprugom

Modom i ljepotom plijenile su i Pamela Ramljak, Anita Dujić, Petra Dugandžić, Sementa Rajhard...

Bojan Zibar
Pamela Ramljak

Bojan Zibar
Anita Dujić

Pamela Ramljak
Petra Dugandžić

Bojan Zibar
Sementa Rajhard

Neviđena priča o tome kako je Robin Hood postao ikona i legenda kakvu poznajemo danas snimana je u Istri i Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu koji je Dubrovnik i Istru izabrao između deset svjetskih lokacija. Za potrebe filmskog seta Dubrovnik je 'pretvoren' u Nottingham, angažirano je oko 700 statista, a u Dubrovnik je došlo 650 članova filmske ekipe, čime je još jednom potvrđeno da je Hrvatska među top lokacijama za snimanje svjetskih filmskih hitova u proteklih nekoliko godina. Najveća su atrakcija na snimanju bili glumci iz filma: Taron Egerton kao Robin Hood, Jamie Foxx kao John, Eve Hewson kao Marian te zvijezda filmova Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan u ulozi Willa Scarletta.

Linker
18. travanj 2024 08:27