Dakota Johnson
 Splash News
ULOGA KARIJERE

Stiže 'Pedeset nijansi slobodniji'! Dakota Johnson: Ne želim da me se povezuje s Anastasijom Steele

Dok s nestrpljenjem očekujemo posljednje poglavlje popularne franšize koje danas stiže u kina, glavna glumica Dakota Johnson prisjeća se svojih početaka i otvoreno govori o ulozi koja ju je lansirala u zvijezde.

Iako sada zvuči nevjerojatno, rijetko tko je znao tko je Dakota Johnson prije no što je utjelovila Anastasiju Steele. Glumica se proslavila nakon što je prvi film, snimljen prema bestselleru "Pedeset nijansi sive", postao veliki hit. Kritičari za njega nisu imali riječi hvale, ali su zato kina bila puna obožavatelja trilogije spisateljice E.L. James. Tada je kći glumaca Melanie Griffith i Dona Johnsona imala samo 23 godine i sada priznaje kako joj se sa svime bilo jako teško nositi.

- Nikada nisam snimala scenu seksa u filmu ili se potpuno skinula za snimanje. To mi je bilo jako stresno i strašno, ali sam željela ispričati tu priču i sudjelovati u projektu - priznala je Dakota Johnson uz koju u filmu glumi Jamie Dornan. Koliko su scene "vruće" dokazuje i činjenica da supruga glavnog glumca kategorički odbija pogledati svojeg dragog u zagrljaju druge te do sada nije pogledala niti jedan od nastavaka, a ne planira niti ovaj posljednji.

Splash News
Jamie Dornan i Dakota Johnson

Sada 28-godišnja Dakota priznala je kako je zbog naglog uspjeha brzo morala naučiti nositi se sa slavom i kako držati u ravnoteži privatan i poslovan život.

- Nakon snimanja sam bila vrlo ranjiva, a istovremeno sam se morala nositi i s tim velikim uspjehom, što je bio vrlo strašan trenutak. Ali naučila sam se nositi s time i stalno se podsjećala da moram odraditi još mnogo uloga - dodala je američka glumica koja danas ipak ne smatra da joj se sve dogodilo prerano. Iako s ponosom govori o ulozi Anastasije Steele, koja je u posljednjem nastavku "Pedeset nijansi slobodniji" mnogo samopouzdanija i snažnija, napominje kako ne želi da je gledatelji poistovjećuju s njom jer nemaju mnogo sličnosti. Dakota govori kako nikada ne bi mogla biti u takvoj vezi, ali o onoj svojoj s Chrisom Martinom, frontmenom benda Coldplay, nije željela reći ništa.

Splash News
Dakota Johnson

- Naučila sam da je zaštita moje privatnosti vjerojatno najvažniji posao koji ću ikada imati - poručila je za kraj glumica koja trenutačno promovira svoj posljednji film kao Anastasija Steele.

Linker
18. travanj 2024 22:18