Martina Kenji, Instagram, privatni album
GODINA ZA PAMĆENJE

Stiže roda: Čak deset domaćih parova čeka prinovu

2018. godina mnogim će stranim i domaćim zvijezdama ostati u dobrom sjećanju, a mi ćemo je pamtiti kao godinu baby booma na estradi.

Voditeljica showa "Tri, dva, jedan, kuhaj!" Doris Pinčić Rogoznica i njezin 30-godišnji suprug Boris Rogoznica očekuju prinovu u obitelji krajem lipnja. 29-godišnja glumica je krajem 2017. potvrdila da je trudna i da nakon sina Donata čeka drugo dijete. Glazbenik Boris i voditeljica vjenčali su se u zajedničkom rodnom Zadru 2013. godine. Par priželjkuje curicu, a brat joj je već izabrao i ime.

Josip Čekada

Zagrebački glumac Amar Bukvić (36) i njegova supruga, PR stručnjakinja Alma Vukičević očekuju drugo dijete. U obitelj poznatog glumca prinova dolazi na proljeće, a par je otkrio da očekuju djevojčicu. Pojačanje obitelji s nestrpljenjem očekuje i dvoipolgodišnji sinčić Aman.

Zagreb16102017
AMAR ALMA AMAN BUKVIĆ
Foto Mario Kucera
Mario Kučera / Hanza Media

Sve želje i prohtjeve trudnice Edite Misirić-Vrkljan (37) ispunjavaju s neopisivom srećom i lakoćom Editin suprug i budući tata, kondicijski trener Javor te majka Maja. Nama je u video razgovoru ekskluzivno otkrila da čekaju sinčića.

Instagram

Fatalni glumački par Jelena Perčin (37) i Momčilo Otašević (27) upoznali su se na snimanju popularne serije Nove TV "Zora dubrovačka", a ljubav među njima planula je tek na setu "Kud puklo da puklo", druge serije koju su ponovo snimali zajedno. Par očekuje prvo dijete kojem se neizmjerno veseli i Jelenina kći Lota (8) koju je dobila u prvom braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Martina Kenji
Jelena Perčin i Momčilo Otašević na premijeri filma "Lavina"

Urednika i voditelja Tomislava Jelinčića (40) u privatnom životu prati sreća pa će on i supruga Ivana, s kojom ima trojicu sinova - Jana, Vida i Tina, ovoga proljeća postati roditelji djevojčice. "Najvažnije nam je da s trudnoćom i porodom sve bude u redu, zdravlje je na prvome mjestu" - odgovorio nam je Jeličić na pitanje veseli li se djevojčici nakon trojice sinova.

Zagrebdox otvorenje / Kaptol Boutique Cinema / Zagreb 25.02.2018. / foto: Davor Matota / Tomislav Jelincic i supruga Ana
Davor Matota

U obitelji HRT-ovih voditeljica Zlate Mück Sušec i Tomislave Vucelić također stižu prinove. Dok je Zlata već sa svojim četverogodišnjim sinom Tinom prošla mnoge faze majčinstva, Tomislava će se po prvi puta upustiti u ovu avanturu.

"Presretni smo. Dobro se osjećam pa još nisam otišla na porodiljni', rekla je nedavno Zlata Mück Sušec (33) za magazin Gloria. Prinova voditeljici HRT-a i Antene Zagreb i njezinom suprugu, sportskom komentatoru na RTL Televiziji Saši Sušecu (36) stiže u lipnju.

Nakon romantičnog vjenčanja i uživanja na medenom mjesecu, dani kao iz snova ne prestaju za voditeljicu HRT-ovog Dnevnika Tomislavu Vucelić i njezinog supruga, menadžera Ivoar Vucelića jer par očekuje prvo dijete.

Davor Matota, privatni album

Bivši glumac iz 'Zabranjene ljubavi', Mister Hrvatske i fitness zaljubljenik i voditelj Mario Valentić u očekivanju je svog drugog djeteta. Valentić ljubi menadžericu jednog zagrebačkog hotela, 36-godišnju Slavonku Ljiljanu Mikić. Par čeka dječaka, a Mario iz braka s voditeljicom Mirnom Maras ima sina Niku.

Bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj čeka drugo dijete sa suprugom Marijanom. Iako su je prvih mjeseci mučile trudničke mučnine, na pragu trećeg tromjesečja stvarno uživa u trudnoći i kaže da je sada to zaista blaženo stanje. U drugoj trudnoći dobila je svega četiri i pol kilograma, a prinovi u obitelji najviše se veseli jednoipolgodišnja kći Lena.

Antonija Bračulj / Instagram


Glumica iz Osijeka Mia Anočić Valentić (27) koju je šira javnost upoznala u HRT-ovoj humorističnoj seriji 'Nemoj nikome reći' te u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' ima veliki razlog za veselje. Sa svojim partnerom fizioterapeutom Aleksandrom Pupićem čeka prvo dijete, a par se zaljubio prošle godine.

fashion yes yes. ️ @martinafelja #tlzp #martinafeljashowroom

Objavu dijeli Mia Anočić-Valentić (@manocicvalentic)

Ipak, za domaćim parovima nimalo ne zaostaju ni oni strani. Prvo zajedničko dijete očekuju glumica Eva Longoria i medijski mogul José Baston, bivša tenisačica Ana Ivanović i nogometaš Bastian Schweinsteiger, reality zvijezda Khloe Kardashian i košarkaš Tristan Thompson, bivša Viktorijina anđelica Miranda Kerr i milijarder Evan Spiegel, glumica Kirsten Dunst i glumac Jesse Plemons te turski glumac Özcan Deniz kojem će mlađahna zaručnica Feyza Aktan uskoro roditi prvo dijete. Na britanske kraljevske dvore, u obitelj vojvotkinje Catherine i princa Williama, u travnju stiže treće dijete, glumac Alec Baldwin sa suprugom Hilarijom čeka njihovo četvrto dijete, dok će glumac Rowan Atkinson postati treći put otac u 64. godini života.

Parents to be Eva Longoria and Jose Baston walk hand in hand in Los Angeles, California. 
<P>
Pictured: Jose Baston, Eva Longoria
<B>Ref: SPL1657702  100218  </B><BR/>
Picture by: Bauer Griffin LLC<BR/>
</P><P>
Bauer Griffin LLC

Kirsten Dunst and fiance Jesse Plemons were spotted with  hot drinks from Sant Ambroeus in the Upper East Side, New York City, New York, USA.
<P>
Pictured: Kirsten Dunst and Jesse Plemons
<B>Ref: SPL1625761  171117  </B><BR/>
Picture by: Felipe Ramales / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Felipe Ramales / Splash News
Kirsten Dunst i zaručnik Jesse Plemons

Instagram
Alec Baldwin sa suprugom i djecom

Linker
16. travanj 2024 08:57