Getty Images for GQ Germany
'The Beauty Of Living Twice'

Stižu memoari Sharon Stone: Progovara o razvodima, traumatičnom djetinjstvu, ali i cijeni slave

Nakon bombastičnih memoara glumice Demi Moore, i njezina kolegica odlučila je ispričati svoju životnu priču u kojoj, između ostalog, opisuje i život nakon moždanog udara koji je jedva preživjela.

Glumica Sharon Stone, čini se, ide stopama svojih kolega i kolegica. Nakon što je glumica Demi Moore u nedavno objavljenoj knjizi ispričala kako je bila silovana s 15, spašavala život vlastitoj majci te doživjela spontani pobačaj u šestom mjesecu trudnoće, sada i njezina kolegica Sharon Stone želi na svijetlo dana iznijeti svoje 'kosture iz ormara'.

Knjigu "The Beauty Of Living Twice" Sharon planira objaviti u ožujku 2021., a u njoj će se dotaknuti mnogih tema, između ostalog i svoja dva razvoda, teškog djetinjstva punog nasilja, života nakon moždanog udara 2001. i kolika je zapravo cijena slave.

Naslovnicu svoje knjige objavila je i na Instagramu, napisavši da joj je "prilika za rast i dijeljenje tog procesa rasta" potakla da napiše ovu knjigu.

"Naučila sam oprostiti neoprostivo. Nadam se da ću, dok dijelim svoje putovanje, potaknuti vas da napravite isto", poručila je glumica.

Da piše knjigu, dala je naslutiti još u travnju kada je gostovala u video chatu s modelom Naomi Campbell na YouTubeu.

USA. Sharon Stone   in the ©Netflix new movie: The Laundromat (2019). Plot: A widow investigates an insurance fraud, chasing leads to a pair of Panama City law partners exploiting the world's financial system., Image: 474807815, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Nakon moždanog udara 2011. morala je sve učiti ponovno.

"Stone na ovim stranicama odjekuje Stone koja je punila naslovnice tijekom svoje karijere: hrabra je, iskrena, otvorena, odbija pričati 'u rukavicama' kada raspravlja o aspketima traume i nasilja koje je pretrpjela kao dijete, kao i kako je karijera koju je izabrala zrcalila mnoge od tih istih napada", rekao je izdavač Alfred A. Knopf.

Čitajte i:

Nije joj lako: 'Tražim dečka na aplikaciji i razgovaram sa svima, od bivših zatvorenika do čudaka'

Očito mu više nije smiješno: Nakon mjeseci šutnje Ashton Kutcher progovorio o memoarima svoje bivše

Ispovijest Demi Moore pogodila je sve: 'Kao djevojčica sam spašavala život vlastitoj majci, silovali su me s 15, a onda sam još izgubila i dijete'

Linker
20. travanj 2024 01:09