Vedran Peteh
U NOVOM BROJU MAGAZINA GLORIA

Stjepan Hauser u roditeljskom domu u Raklju otvorio dušu: 'Ja sam macho, a ona mora biti dama'

Slavni čelist prvi put u intimnom okruženju, u roditeljskom domu u Raklju - gdje je šetnica nazvana njegovim imenom - otkriva kakve ga žene privlače, ali i da će se u novu kuću od 300 kvadrata u Puli uskoro useliti - sam.

Nije lako pronaći obiteljsku kuću Stjepana Hausera (32) u Raklju kod Pule, do koje vodi uski makadamski put. Neki će je možda otkriti privučeni nježnim zvukom violončela, jer član planetarno popularnog dvojca 2Cellos u tom carstvu tišine najradije vježba. Dok njegova mama Marija, umirovljena profesorica glazbene metodike, priprema ručak od namirnica koje ubere u vrtu ili u prirodi, on svira čelo ispred bajkovite kuće koju je njegov tata Mario, samouki umjetnik, gradio kamen po kamen.

Stjepan pronađe vremena i za kupanje u nekoj od skrivenih uvala Raškog zaljeva, no ipak je najviše posvećen glazbi, koja umiruje i njegovu mješanku Lili, a dok se priprema za koncert Hauser & Friends, 24. kolovoza u pulskoj Areni, u obiteljskom domu nam je otkrio sve o 2Cellos i mogućem razilaženju, koliko vremena provodi u Raklju, kakve ga djevojke privlače i je li trenutačno u vezi.

Veliki intervju sa Stjepanom Hauserom pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 26. srpnja, a u paketu s magazinom ne propustite hit pareo za samo 49,90 kn!

Fotografije: Vedran Peteh

Linker
22. travanj 2024 01:55