Kao sretna obitelj 2013. godine
 Getty Images
POTPUNO ISKLJUČEN

Što se to dogodilo u avionu? Ni tri godine nakon incidenta Brad Pitt nema nikakav kontakt s najstarijim sinom

Još od incidenta na privatnom avionu 2016. godine, Brad Pitt potpuno je isključen iz života svojeg najstarijeg sina Maddoxa koji je svojim izjavama potvrdio kako ga zapravo nije briga za oca.

Još od incidenta na privatnom avionu 2016. godine, Brad Pitt potpuno je isključen iz života svojeg najstarijeg sina Maddoxa koji je svojim izjavama potvrdio kako ga zapravo nije briga za oca.

Maddox, najstariji sin Angeline Jolie i Brada Pitta dao je uvid u svoj odnos s ocem prošlog tjedna u jednom intervjuu koji je dao ispred Sveučilišta Yonsei u Južnoj Koreji gdje je upisao biokemiju. 18-godišnjak je prvi put spomenuo svojeg oca otkako je krenula cijela saga s razvodom i borbom za skrbništvom, a upravo on ima najlošije odnose s ocem. Naime, Maddox i Brad gotovo se nisu niti vidjeli od incidenta koji se dogodio 2016. u njihovom privatnom avionu gdje su se njih dvojica ozbiljno sukobili. Cijeli incident natjerao je Angelinu da preda zahtjev za razvod nakon samo dvije godine braka, a od tada Maddox izbjegava odlaske kod oca čak i za blagdane.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE* Maddox Chivan Jolie-Pitt hangs out with a friend in West Hollywood.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 450152300, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Na pitanje hoće li ga otac posjetiti na fakultetu Maddox je odgovorio da ne zna hoće li niti ne zna što se trenutačno događa, a na pitanje je li njegov odnos s Pittom zauvijek gotov samo je kratko odgovorio: "Što se dogodi, dogodit će se".

NEW ORLEANS - JANUARY 16:  (L-R) Actor Brad Pitt, his son Maddox Jolie-Pitt and actress Patricia Clarkson sit on the bench on the sidelines during warm ups prior to the New Orleans Saints hosting the Arizona Cardinals during the NFC Divisional Playoff Game at Louisana Superdome on January 16, 2010 in New Orleans, Louisiana.  (Photo by Chris Graythen/Getty Images)
Getty Images
Brad Pitt s Maddoxom 2010. godine na utakmici

Iako je bio vrlo neodređen, Maddox je potvrdio kako zapravo trenutačno on i Brad Pitt nemaju nikakav odnos, a nedavno je otkriveno kako ga 18-godišnji sin, kojeg je Angelina posvojila 2002. godine, uopće ne smatra ocem. Koliko su odnosi loši pokazuje i činjenica da je Brad za njegove studentske planove saznao kad i svi ostali, putem medija. Sve je to potvrda dugogodišnjih navoda da Maddox i Brad nemaju nikakav odnos još od incidenta na privatnom avionu kad se Maddox umiješao u svađu između alkoholiziranog Brada i Angeline, kako bi obranio svoju majku, a na kraju je glumac izgubio kontrolu, vikao na njega te ga udario. Pitt je kasnije te navode demantirao, ali očigledno se dogodilo nešto dovoljno da Angelinu natjera da čim prije zatraži razvod i makne djecu od njega.

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 16: (L-R) Maddox Jolie-Pitt, Actress Angelina Jolie and actor Brad Pitt arrive at the Academy of Motion Picture Arts and Sciences' Governors Awards at The Ray Dolby Ballroom at Hollywood & Highland Center on November 16, 2013 in Hollywood, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images
Kao sretna obitelj 2013. godine

I dok Maddox ne zna hoće li ga otac posjetiti na fakultetu, njegova braća i sestre - Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) i Knox i Vivienne (11) redovito će ga posjećivati s Angelinom koja svaki put naglasi kako je jako ponosna na svojeg sina i da se veseli svemu što će dalje u životu postići.

Linker
26. travanj 2024 22:19