instagram
neopisiva bol

Stravična tuga u obitelji skijaša Bode Millera: Preminula je njihova jednogodišnja kći

Najuspješniji američki skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan Beck proživljavaju najteži životni period; u dobi od samo 19 mjeseci preminula je njihova kći Emeline

'U potpunosti smo uništeni. Preminula je naša djevojčica Emmy. Nikada, u milijun godina ne bi pomislili da je moguće doživjeti ovakvu bol. Njezina ljubav, njezino svjetlo, njezin duh nikada neće biti zaboravljeni. Naša je djevojčica voljela život i živjela ga je u potpunosti do zadnjeg trena', objasnio je na Instagramu najuspješniji američki skijaš i olimpijski pobjednik Bode Miller dan nakon što je njegova 19-mjesečna kći tragično preminula.

Associated Press javlja da se nesreća se dogodila proteklog vikenda kada se djevojčica kupala u bazenu na zabavi kod susjeda gdje je bila cijela obitelj. Lokalne vlasti u Kaliforniji potvrdile su da je Emeline Miller preminula u nedjelju u bolnici nakon što ju Hitna pomoć, koja je pozvana u kuću u Coto de Cazi, nije uspjela oživjeti.

Bode Miller je u braku s manekenkom i profesionalnom igračicom odbojke na pijesku od 2012.godine. Tri godine kasnije dobili su sina Edwarda Nasha, a potom i kći. Iz prijašnjih veza skijaš ima još dvoje djece, a Miller je na sam Uskrs objavio kako u obitelj stiže još jedna beba. Proslavljeni sportaš volio je djecu okupljati zajedno i sve važne datume provodili su kao velika, sretna obitelj u kojoj nakon nesretnog događaja više ništa neće biti isto.

Linker
19. travanj 2024 19:38