Profimedia, Mega Agency
kako dalje

Supruga Harveya Weinsteina: 'Najviše plačem zbog djece, oni ga vole'

Teško joj je bilo povjerovati da je njezin suprug desetljećima bio seksualni predator, čak i kada se broj žena koje su ga optužile za napastovanje približila stotki. No, Georgina Chapman smogla je snage napustiti ga. O svemu je progovorila za Vogue.

Georgina Chapman je 42-godišnja modna dizajnerica, suvlasnica brenda Marchesa, koja se za Harveya Weinsteina udala 2007. godine, a u braku su dobili kći Indiju Peral i sina Dashiella Maxa Roberta. Zbog prošlogodišnjeg skandala nisu dočekali desetu godišnjicu braka, već razvod.

Trebalo je proći nekoliko mjeseci da se Chapman sabere i otvori dušu i ispriča svoju stranu priče o životu s Weinsteinom, a otvorila se magazinu Vogue. 'Bila sam tako ponižena i slomljena... da sam smatrala da nemam pravo izaći iz kuće. Mislila sam: 'Tko sam ja da paradiram okolo uslijed svega ovoga što se događa'... I danas jako, jako rijetko izlazim', rekla je i prisjetila se dana nakon što je krenula hajka na Weinsteina. 'Penjala sam se stepenicama i nisam mogla dalje, kao da je netko istisnuo zrak iz mojih pluća'.

EXCLUSIVE: With her estranged husband, Harvey Weinstein out of the picture, Georgina Chapman shows she's actually a superwoman. Managing a career as the head of fashion label, Marchesa she is still being able to spend a lot of time with her kids. Here she is walking with daughter, India as  they take off on a gorgeous spring day in New York.
02 May 2018, Image: 370384458, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Potražila je i psihološku pomoć, ali ne odmah. 'Bila sam u prevelikom šoku da bih tražila pomoć. Na neki sam način pomišljala i da je ne zavređujem.A potom sam si morala priznati: to se dogodilo. Moram se s tim pomiriti, prihvatiti to. Moram ići dalje. Dio mene bio je užasno naivan, tako naivan! Imala sam trenutke očaja, trenutke zbunjenosti, trenutke nevjerice. I bilo je trenutaka kad sam samo plakala zbog djece s pitanjima: Kako će im životi izgledati s obzirom na sve ovo? Što će im govoriti ljudi? Pa oni vole svog oca. Vole ga. Ne mogu to preuzeti na sebe, ne mogu ih zaštititi', rekla je.

Potom je odgovorila i na pitanje je li sumnjala u supruga: 'Apsolutno ne. Nikada. I nisam od onih koji opsjedaju svoje supružnike i u svakom trenutku moraju znati gdje su', odgovorila je Chapman.

FILE PHOTO - 89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 26/02/17 - Producer Harvey Weinstein and fashion designer Georgina Chapman. REUTERS/Danny Moloshok/File Photo
REUTERS
Slavni producent sa suprugom Georginom Chapman

Linker
08. travanj 2024 13:14