Profimedia, Xposurephotos
u nevjerici

Supruga pjevača pohvalila se čizmama, ali svi su joj u šoku gledali noge

U sasvim krivom smjeru otišla je objava supruge pjevača Robbieja Williamsa na društvenim mrežama - Ayda Fields podijelila je mišljenja, ali je sasvim jasno koji su komentari prevladali, a oni - nisu pozitivni.

Mnogi su u komentarima pokraj fotografije koju je na svom Instagram profilu objavila Ayda Field, 39-godišnja glumica i supruga pjevača Robbieja Williamsa (44), pisali samo jedno - opaske da izgleda daleko premršavo i da su užasnuti.

I doista, fotografija ostavlja dojam da je glumica otišla malo predaleko u održavanju vitke linije, a osobito su joj se noge u uskim kožnatim hlačama brenda Karl Willet činile iznimno mršavima. Nosila je čizme Gianvito Rossi, kao i Gucci vesticu i iako je htjela pokazati koliko chic izgleda u svim tim svjetski razvikanim brendovima, sve je otišlo u neželjenom smjeru.

'Izgledaš bolesno, Ayda. Budi oprezna i ne dopusti da te celebrity svijet tjera da izgubiš više kilograma nego što bi trebala. Imaš troje djece koja su ti prioritet. Ne sudim, već sam samo zabrinuta', napisala joj je jedna od stotine osoba koje su komentirale njezin izgled.

View this post on Instagram

Thursday Feels #nystateofmind @gucci

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Ayda i Robbie Williams imaju troje djece, a šestogodišnja Theodora Williams bila je jedna od djeveruša na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka - toliko neodoljiva, da je o njoj pisao cijeli svijet.

Theodora Williams at the royal wedding between Princess Eugenie and Jack Brooksbank as a bridesmaid, leaving St George's Chapel after the wedding
The wedding of Princess Eugenie and Jack Brooksbank, Windsor Castle, Berkshire, UK - 12 Oct 2018, Image: 390911568, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

LONDON, ENGLAND - JULY 17:  Ayda Field and Robbie Williams attend the X Factor 2018 Show launch at Somerset House on July 17, 2018 in London, England.  (Photo by Karwai Tang/WireImage)
WireImage

Linker
18. travanj 2024 15:32