Profimedia, Mega Agency
NA ČEKANJU

Supružnici odlučili: 'Ne žurimo s prinovom, uzeli smo si vremena da najprije uživamo sami'

Njihovo raskošno vjenčanje još dugo nitko neće moći zasjeniti, a slavni par odlučan je u tome da još uživaju u braku, a onda će razmišljati o djeci.

Slavni par, pjevač Nick Jonas i glumica Priyanka Chopra odlučni su u tome da se ne opterećuju kada će im doći prinova u obitelj. Glazbena zvijezda, koju mnogi pamte kao člana benda Jonas Brothers, tako je napomenuo nakon što su ga novinari pitali planira li s glumicom proširiti obitelj: 'Ne žurimo s prinovom, još uvijek uživamo jedno u drugome'.

Vjenčanje glumice i bivše Miss svijeta i glazbenika koji je karijeru gradio još kao tinejdžer trajalo je danima. Par se vjenčao u Jodhpuru u palači Taj Umaid Bhawan, a osim tradicionalnog indijskog vjenčanja imali su vjenčanje inspirirano zapadnjačkom kulturom. Kada su objavljene fotografije jedne od najljepših žena svijeta u bijeloj raskošnoj dizajnerskoj vjenčanici Ralph Lauren mnogi su ostali bez riječi.

Nick Jonas and wife Priyanka Chopra snuggle up together as they relax by the pool in Miami.
23 Mar 2019, Image: 421732302, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Upoznavanje za njih je itekako bilo fatalno. Zajedno su došli na Met Gala party 2017. godine, kada ih je spojio dizajner Ralph Lauren, a ubrzo nakon toga su počeli njihovi spojevi, da bi već mjesec dana kasnije jedna od najljepših žena svijeta upoznala njegovu obitelj, a on odmah nakon toga upoznao njezinu majku.

BGUK_1425525 - Delhi, INDIA  - Priyanka Chopra and Nick Jonas seen arriving at Bumble launch party in New Delhi.

Pictured: Priyanka Chopra and Nick Jonas

BACKGRID UK 5 DECEMBER 2018, Image: 400650331, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Njihovo slavlje prije vjenčanja trajalo je čak tri dana.

Nakon raskošnog vjenčanja u prosincu, par je par mjeseci proveo uživajući u prvim danima bračnog života, a nedavno su zajedničkim snagama odlučili vratiti bend Jonas Brothers u život: Nick je s braćom Kevinom i Joeom predstavio svoj povratnički singl "Sucker" nakon šest godina pauze, a glavne uloge u spotu imaju njihove supruge i djevojke - Priyanka, Sophie Turner i Danielle Jonas.

Linker
14. travanj 2024 16:16