Profimedia, Backgrid UK
ESTETIKA U DRUGOM PLANU

Sve da zaštite obitelj: David i Victoria Beckham panično se boje provalnika, vilu pretvorili u zatvor

Iako je sve izgledalo baš idealno dok su slavili 20. godišnjicu braka, David i Victoria Beckham donijeli su tešku odluku kako bi se zaštitili od provalnika i podignuli "zatvorsku ogradu" oko svoje vile u Cotswoldsu.

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga, dizajnerica Victoria Beckham donijeli su pomalo neobičnu odluku kada su u pitanju mjere sigurnosti. Par je svoju luksuznu vilu u Cotswoldsu zaštitio od nepozvanih gostiju s, ni manje ni više, bodljikavom žicom.

--> Ljubav jača od svih skandala: Beckhamovi slave 20 godina braka

Na takav neočekivani potez par se odlučio nakon dva pokušaja provale u njihove luksuzne odaje, a, kad se radi o sigurnosti, ne smeta ih što im sada kuća izgleda kao da se radi o zatvoru.

- Bio sam iznenađen kad sam saznao da im za to ne treba dozvola. Zbog bodljikave žice ovo mjesto izgleda kao Colditz, zatvor na litici u srcu Njemačke - izjavio je jedan od susjeda slavnog para. Ipak, pokušaji provale su Davida i Victoriju poprilično preplašili, prvenstveno zbog obitelji, i pomisao da im netko može samo tako ući u kuću ih je plašila.

- To ih je jako pogodilo, Victoria je bila uzrujana nekoliko dana, nije prestajala pričati o tome. Zastrašujuća je pomisao da im je netko bio u kući, a David mrzi što stalno mora misliti na to je li kuća, uz svu naprednu tehnologiju, dovoljno osigurana - izjavio je jedan od njihovih prijatelja koji je dodao kako bi David volio da nije morao to napraviti, ali na prvom mjestu mu je sigurnost njegove supruge i njihovo četvero djece.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 454634085, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Vijesti o bodljikavoj žici koja sada okružuje njihovu vilu stigle su samo nekoliko dana nakon što je par proslavio 20. godišnjicu braka u Francuskoj, gdje je David iznenadio Victoriju s privatnom turom palače Versailles.

Linker
20. travanj 2024 02:43