Liam Hemsworth i Miley Cyrus
 Getty Images
veliki udarac

Sve je otkrila jedna fotografija: Da mu je propao brak, glumac je saznao preko društvenih mreža

Ljubavni brodolom Liama Hemsworth i Miley Cyrusa dogodio se nenadano, u jeku vrućih ljetnih dana, a iako nema povratka na staro danas svatko ima svoju verziju događaja.

Liam Hemsworth (29) i Miley Cyrus (26) u vezi su posljednjih deset godina, uz nekoliko pauza i prekida, a u braku su bili tek osam mjeseci. Upoznali su se još 2009. godine na snimanju zajedničkog filma te se na setu i zaljubili, a njihovo zajedničko ljubavno desetljeće ih je prilično iscrpilo.

Glumac i pjevačka zvijezda zajedno su od 2010., a u nekoliko puta su vezu prekidali, no nisu dugo mogli jedno bez drugog. Zaruke su pale 2012., ali su ih poslije otkazali. Vijest da su ponovno zajedno objavili su u listopadu 2016., a vjenčali su se uoči Božića.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 16:  Singer Miley Cyrus (L) and actor Liam Hemsworth enjoy the Drake performance the launch of Google Music hosted by T-Mobile at Mr. Brainwash Studio on November 16, 2011 in Los Angeles, California.  (Photo by Jerod Harris/Getty Images for T-Mobile)
Getty Images for T-Mobile

Glasnogovornik Miley Cyrus potvrdio je vijest o ljubavnom brodolomu za People u kolovozu. 'Odlučili su da će se u narednom vremenu posvetiti karijerama. Ostat će posvećeni kućnim ljubimcima koje imaju zajedno, a medije mole za privatnost.'

Glumac Liam Hemsworth shvatio je da mu je brak s Miley Cyrus propao kad je na društvenim mrežama vidio objavu njezinog poljupca s Kaitlynn Carter u Italiji. Zbog toga se osjećao užasno.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 10:Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the Premiere Of Disney And Marvel's
Getty Images
Liam Hemsworth i Miley Cyrus

Zvijezda filma 'Igra gladi' mislio je da njihov brak još uvijek ima šanse. Vijest da mu je brak gotov poznatog glumca zatekla je dok se odmarao u rodnoj Australiji. Za razliku od njegove supruge koja je odmah krenula dalje i objavljivala 'vruće' fotografije s odmora, Liam nije dao nijednu izjavu oko propasti osmomjesečnog braka. Reagirao je tek nakon što je vidio poljupce svoje bivše supruge s novom djevojkom.

'Samo želim reći da smo se Miley i ja odlučili rastati i želim joj puno sreće i zdravlja', napisao joj je nakon tri dana od objave. Miley je pak poslije razvoda pustila pjesmu 'Slide Away' u kojoj progovara govori o njihovoj ovisnosti o viskiju i tabletama, dok joj on, kažu izvori, spočitava nevjeru.

Njegovi odvjetnici su podnijeli papire za razvod 21. kolovoza, a u zahtjevu naglašava da ih dijele nepremostive razlike. Miley je demantirala vijest da je ikad prije varala supruga, naglašavajući da je romantična veza s Kaitlynn počela poslije njezine rastave.

Linker
25. travanj 2024 01:21