LOS ANGELES, CA - OCTOBER 10:Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the Premiere Of Disney And Marvel's
Getty Images
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 10:Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the Premiere Of Disney And Marvel's
Getty Images

veliki udarac

Sve je otkrila jedna fotografija: Da mu je propao brak, glumac je saznao preko društvenih mreža

Ljubavni brodolom Liama Hemsworth i Miley Cyrusa dogodio se nenadano, u jeku vrućih ljetnih dana, a iako nema povratka na staro danas svatko ima svoju verziju događaja.

Liam Hemsworth (29) i Miley Cyrus (26) u vezi su posljednjih deset godina, uz nekoliko pauza i prekida, a u braku su bili tek osam mjeseci. Upoznali su se još 2009. godine na snimanju zajedničkog filma te se na setu i zaljubili, a njihovo zajedničko ljubavno desetljeće ih je prilično iscrpilo.

Glumac i pjevačka zvijezda zajedno su od 2010., a u nekoliko puta su vezu prekidali, no nisu dugo mogli jedno bez drugog. Zaruke su pale 2012., ali su ih poslije otkazali. Vijest da su ponovno zajedno objavili su u listopadu 2016., a vjenčali su se uoči Božića.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 16: Singer Miley Cyrus (L) and actor Liam Hemsworth enjoy the Drake performance the launch of Google Music hosted by T-Mobile at Mr. Brainwash Studio on November 16, 2011 in Los Angeles, California. (Photo by Jerod Harris/Getty Images for T-Mobile)
Getty Images for T-Mobile
 

Glasnogovornik Miley Cyrus potvrdio je vijest o ljubavnom brodolomu za People u kolovozu. 'Odlučili su da će se u narednom vremenu posvetiti karijerama. Ostat će posvećeni kućnim ljubimcima koje imaju zajedno, a medije mole za privatnost.'

Glumac Liam Hemsworth shvatio je da mu je brak s Miley Cyrus propao kad je na društvenim mrežama vidio objavu njezinog poljupca s Kaitlynn Carter u Italiji. Zbog toga se osjećao užasno.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 10:Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the Premiere Of Disney And Marvel's
Getty Images
 

Zvijezda filma 'Igra gladi' mislio je da njihov brak još uvijek ima šanse. Vijest da mu je brak gotov poznatog glumca zatekla je dok se odmarao u rodnoj Australiji. Za razliku od njegove supruge koja je odmah krenula dalje i objavljivala 'vruće' fotografije s odmora, Liam nije dao nijednu izjavu oko propasti osmomjesečnog braka. Reagirao je tek nakon što je vidio poljupce svoje bivše supruge s novom djevojkom.

'Samo želim reći da smo se Miley i ja odlučili rastati i želim joj puno sreće i zdravlja', napisao joj je nakon tri dana od objave. Miley je pak poslije razvoda pustila pjesmu 'Slide Away' u kojoj progovara govori o njihovoj ovisnosti o viskiju i tabletama, dok joj on, kažu izvori, spočitava nevjeru.

Njegovi odvjetnici su podnijeli papire za razvod 21. kolovoza, a u zahtjevu naglašava da ih dijele nepremostive razlike. Miley je demantirala vijest da je ikad prije varala supruga, naglašavajući da je romantična veza s Kaitlynn počela poslije njezine rastave.