Profimedia, SIPA USA
Datum se bliži

Sve o romantičnom vjenčanju slavnog TV blizanca u Italiji

Romantični Drew svoju je djevojku zaprosio na originalan način, a mladenci su već najavili da će vjenčanje biti raskošno, ali ne i tipično

Omiljenog blizanca iz svijeta nekretnina, Drewa Scotta, uskoro čeka veliki dan.

Drew koji je 2016. godine, nakon šest godina sretne veze zaprosio Lindu Phan priprema se za ulogu mladoženje, a čini se da će vjenčanje biti originalno, raskošno i pomno osmišljeno, baš kao i zaruke.

Linda Phan, Drew Scott
Woodson Invitational Gala, 1Oak Nightclub, Las Vegas, USA - 08 Jul 2017, Image: 341344817, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Naime, svoju dugogodišnju djevojku Drew je zaprosio u restoranu 'Piano, Piano' i to na zaista poseban način. Sam je dizajnirao zaručnički prsten, a povodom zaruka u New Yorku je potajno snimio svoju verziju pjesme "Marry Me" grupe Train.

Osoblje u restoranu zamolio je da puste 'njegovu pjesmu' u vrijeme kada su konobari na stol donosili veliku tortu oslikanu prizorima iz njezine omiljene knjige Dr. Seussa "Oh, the Places You’ll Go", i malo izmijenjenim natpisom koji je glasio "Oh, the Places We’ll Go". Nakon što je Linda rekla da, slavlje se nastavilo dugo u noć, a paru su se potajno pridružili obitelj i prijatelji. Romantični Drew kasnije je izjavio da nikad nije upoznao ženu poput nje i da je znao da će ju oženiti od samog početka.

July 19, 2017; Los Angeles, CA, USA; Jonathan Scott (left) with his brother Drew Scott and Drew's fiancee Linda Phan (center) during the filming of \
Profimedia, SIPA USA
Jonathan Scott sa svojim bratom Drewom i njegovom suprugom Lindom

Par je najavio da će se vjenčanje održati u svibnju 2018. godine, na tajnoj lokaciji u Italiji jer im je jako važno da mogu uživati u pizzi, tjestenini i najfinijem sladoledu.

32-godišnja Linda i 39-godišnji Drew imat će netipično vjenčanje, piše People, a torta će biti napravljena od nekoliko različitih okusa. Usred noći, goste će nakon nekoliko sljedova počastiti hamburgerima i jorkširskim pudingom, kako bi imali snage za tulum do zore.

July 19, 2017; Los Angeles, CA, USA; Drew Scott and fiancee Linda Phan during the filming of \
Profimedia, SIPA USA

Mladenka je malo zabrinuta zbog plesa jer, kako sama kaže, 'ima dvije lijeve', a njezin je zaručnik nedavno nastupao u američkoj verziji showa "Ples sa zvijezdama" pa je u velikoj prednosti.

Mladoženjin brat Johnatan, koji je odnedavno slobodan, paru pomaže pri organizaciji, a na svadbi će jednu od glavnih uloga imati i treći brat - J.D. Scott, najstarije dijete u obitelji.

A post shared by JD Scott (@mrjdscott) on

Linker
24. travanj 2024 22:15