Mateja Vrcković /
okrunila pet godina veze

Sve samo ne tipična svadba: Marija Borić vjenčala se u šumi, nije bilo ni prvog plesa ni rezanja torte

Vjenčanje glumice Marije Borić (38) i diplomiranog inženjera prometa Branimira Jerneića (42) bilo je bajkovito i po mnogočemu netipično. Zvijezda serijala “Najbolje godine” i “Ponos Ratkajevih” željela je neopterećenu zabavu pa su izbjegnuti standardni protokoli poput prvog plesa i rezanja torte, kako je otkrila za novi broj magazina Gloria, a umjesto u subotu, plavokosa glumica rekla je “da” - u nedjelju.

- Htjela sam da svadba bude u golemom prozirnom šatoru u šumi i nakon duge potrage pronašla sam takvo mjesto - Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića. Problem je bio u tome što u svibnju, meni najdražem mjesecu, nije bilo slobodne subote. Stoga sam pristala i na dnevno vjenčanje u nedjelju, nakon kojeg su gosti mogli normalno funkcionirati na poslu - objašnjava Marija, koja je uzvanicima za svaki slučaj darovala i takozvani set za mamurluk, u kojem su bile staklenke s vodom, pepermint bomboni, čepići za uši i šumeće tablete.

26052019_Marija Boric vjencanje_foto Mateja Vrcković
Mateja Vrcković /

Među 150 gostiju bile su i atletičarka Sandra Perković, TV voditeljica Ana Radišić, producentica i scenaristica Jelena Veljača te glumci Vanja Ćirić, Jasna Palić-Picukarić i Dražen Čuček, a Marijina kuma bila je dizajnerica Aleksandra Dojčinović, čiju je kreaciju odjenula na svoj najsretniji dan.

Glazbu je puštala DJ-ica Ana Lalović, svirao je tamburaški sastav O.S.D.S., a zapjevala je i mladenka, koja nastupa u mjuziklima matičnog kazališta Komedija

Instagram

Sve detalje o vjenčanju Marije Borić i Branimira Jerneića, kao i intimne fotografije, potražite u novom broju magazina Gloria uz koji ne propustite na dar 60 kupona s popustom do 40 posto!

Linker
15. travanj 2024 21:13