foto: Davor Matota
SVE JE STALO

Sve tri tip-top dotjerane: Nikolina Ristović s obje kćeri u šopingu darova

TV voditeljica Nikolina Ristović i njezine kćeri Hana i Una Sofija potpuno su neodoljive na ulicama Edinburgha, a kad su zajedno, ne skidaju osmijeh s lica.

U prijestolnici Škotske, majka Nikolina Ristović i njezine kćeri, 21-godišnja Hana i Una Sofija (4) šetale su gradom i kupovale poklone za Božić.

Cure su presretne što su ponovno na okupu, jer su inače razdvojene. Hana već dvije godine studira medicinu na prestižnom sveučilištu u Edinburghu pa su zajedno samo za neke posebne datume. Nikolina inače živi na relaciji Zagreb-Beograd, ali kad god ima prliliku, putuje na otok. Prekrasne djevojke plijenile su pažnju svojim modnim odabirom. Nikolina se uz kaput naoružala crvenim kariranim šalom, dok je Hana nosila plavu oversized pernatu jaknu, a malena Una Sofija trendi bundicu.

Instagram

'Konstantno vidim sebe u svojim kćerima, a isto tako vidim svoju majku u sebi kao i u njima', napisala je atraktivna brineta jednom ispod njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Poznata voditeljica tijekom svoje veze iz mladosti s novinarom Markom Cigojem dobila je kćer Hanu, a s beogradskim povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem 2014. je dobila svoju kćerkicu Unu Sofiju koja je u prosincu napunila četiri godine. Iako je među sestrama velika razlika u godinama, one se naprosto obožavaju, a to se vidi na svakoj fotografiji koju objave na društvenim mrežama.

Facebook/Nikolina Pišek

Linker
24. travanj 2024 06:14