Ben i obitelj
 Profimedia, AKM-GSI
SVE JE NA NJEZINIM LEĐIMA

Svega joj je preko glave: Nakon drame oko odvikavanja, želi što prije postati bivša

Ben Affleck i Jennifer Garner napokon su se dogovorili oko razvoda nakon 12 godina braka. Nakon što je slavni glumac izašao iz rehabilitacijskog centra, glumica požuruje finaliziranje službene rastave.

Američki mediji donijeli su vijest da je slavni bračni par, Jennifer Garner i Ben Affleck, želi što prije finalizirati rastavu braka, a proces požuruje i Jennifer koja je nakon što je Ben izašao s odvikavanja, predala još jednom papire na sud i nada se da će izaći iz braka do kraja godine.

Jennifer koja je svog supruga sama odvezla na rehabilitaciju i dalje mu je najveća potpora, no i sama želi što prije izaći iz braka za koji se bore zadnje tri godine.

Los Angeles, CA  - Actress Jennifer Garner takes Ben Affleck for a final fast food fix before heading to The Canyon Treatment Center to enter rehab for his reported substance abuse issues. They stopped at Jack in the Box, and Jen could be seen handing the bag of food over to Ben in the back seat of Jen's car.

Pictured: Ben Affleck, Jennifer Garner

BACKGRID USA 22 AUGUST 2018, Image: 383679085, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI


Obitelj je ponovno na okupu, unatoč tomu što svatko želi na svoju stranu,. Jennifer svaki svoj slobodni trenutak izdvaja za Bena kako bi ga izbavila na pravi put. Ben na fotografijama vidljivo bolje izgleda, a najvažnije mu je sad nadoknaditi vrijeme s njegovom djecom. Jennifer izgleda kao da joj je puna kapa i radi sve kako bi napokon došla do toliko željene slobode.
Los Angeles, CA  - Ben Affleck and Jennifer Garner were seen together attending an event for their daughters after Ben's rehab trip to rehab in Los Angeles.

Pictured: Ben Affleck, Jennifer Garner

BACKGRID USA 3 OCTOBER 2018, Image: 389714338, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Ben i obitelj

Glumački par se rastajao i mirio pune tri godine, pristali su odlaziti i kod bračnog savjetnika, no nisu uspjeli. Unatoč trudu i vjeri, njihovoj ljubavi došao je kraj, a prošle godine su stavili i službeni potpis na papire za razvod. Paru je najbitnije da što manje na sudu povlače svoju djecu: 12-godišnju Violet, 9-godišnju Seraphinu i 6-godišnjeg Samuela.

Najveći razlog trogodišnjem mukotrpnom razvodu Garner i Affleck je bogatstvo koje supružni moraju dijeliti jer par nije potpisao predbračni ugovor.

Jennifer Garner and Ben Affleck are seen in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE January 27, 2018.
27 Jan 2018, Image: 361571419, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Jennifer Garner i Ben Affleck

Linker
20. travanj 2024 08:55