instagram/Život na vagi
TAKO SLATKI

Svi pričaju o ljubavi iz 'Života na vagi': 'Ja sam upecala glavnu nagradu'

Finale showa 'Život na vagi' u svojoj četvrtoj sezoni dobio je svog pobjednika Roberta Bakovića, ali jedan par je itekako je profitirao bez obzira što nije osvojio novčani iznos.

"Svi misle da je 1. nagrada 150 tisuća kuna, ne znajući da sam ja upecala glavnu nagradu", napisala je Sara Sitarić iz Ladimirevaca koja je u showu srela ljubav svog života.

Ulaskom u izolaciju sudbonosno je srela Marina Marušića iz Zadra, a nakon zezancije i prijateljstva vrlo brzo su shvatili da se među njima stvara nešto puno ozbiljnije.

instagram/Život na vagi

Marino je naklonost prema Sari osjetio jako brzo, a toliko mu je bila draga da joj je poklanjao i nagrade koje je on osvojio. Tako joj je bez puno razmišljanja poklonio osvojeni make over, a kad ju je vidio sređenu i našminkanu, počeo je iz čista mira pjevati "Odvest ću te na vjenčanje ljubavi moja"...

Bivši kandidati showa vrlo su otvoreni oko toga da im se dogodila ljubav, a oboje su na svojim društvenim mrežama počeli objavljivati zajedničke fotografije.

U finalu showa su se na pitanje jesu li zajedno spremno odgovorili da jesu, a tijekom sudjelovanja u showu skinuli su zajedno 93 kilograma i međusobno se stalno motiviraju.

Linker
29. ožujak 2024 11:55