Brian Snyder / REUTERS
DRAMA NE POSUSTAJE

Svi pričaju o neprimjerenoj šali Donalda Trumpa na račun Melanije

Prva dama izabrala je večer posvećenu palim herojima da se pojavi u Bijeloj kući, to je njihov zadnji pokušaj da javnosti pošalju poruku da je u njihovom braku sve u redu.

Melania Trump je odradila svoj prvi javni nastup nakon gotovo mjesec dana, na događaju u čast palih boraca u Bijeloj kući.

Prva dama ušetala je u sobu i time htjela zaustaviti spekulacije o njezinom nestanku. Teorije zavjere o "nestaloj Melani" zabavljale su naciju punih 25 dana, a ulje na vatru doliveno je zadnjim priopćenjem Bijele kuće koje govori da Melania Trump (48) neće pratiti supruga na susretu G7 krajem tjedna u Kanadi, a ni na povijesnom summitu u Singapuru sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Jong Unom 12. lipnja.

Ipak, Melania se pojavila na večeri za pale heroje, a kako je događaj u Bijeloj kući bio zatvoren za javnost, pojavio se samo mutan video iz daljine u kojem se nazire Prva dama, a Melania je objavila fotografiju iz prvog reda u kojem sjedi sa suprugom.

Trump je tijekom večeri pokušao napetost u sobi prelomiti šalom o Melanijinoj dugotrajnoj odsutnosti, rekavši kako mediji nagađaju da ga ona ostavila. Potom je istaknuo da je sretan što njegova supruga sjedi u prvom redu. Mnogi su smatrali da je predsjednik napravio veliki gaf, jer za privatne šalu nije bilo ni mjesto ni vrijeme jer su na večeri primili obitelji koju su u ratu izgubili svoje najbliže.

Nakon događaja, prva dama je objavila: 'Večeras smo odali počast našim palim herojima. Hvala svima koji su se pridružili u slavlju i sjećanju.

Linker
18. travanj 2024 19:41