Instagram
ODLIČAN ZA VIKEND PUTOVANJE

Svi putevi vode u Rim: Vječni grad kao idealna destinacija za domaće pjevače

Talijanska prijestolnica ovih je dana bila idealna destinacija za bijeg, barem ako pitate Jelenu Rozgu, Ninu Badrić i Tonyja Cetinskog. Naime, oni su svi na kratak odmor pobjegli upravo u Vječni grad koji je od Zagreba udaljen manje od 900 kilometara.

Grad na sedam brežuljaka bio je odabir pjevačice Jelene Rozge (40) za vikend putovanje nakon što je uspješno lansirala novi hit "Najbolji dan". Ona je s prijateljicom posjetila i Vatikan, no ovo joj nije bio prvi odlazak u Rim - a čini se da ni posljednji koliko ju je očarao.

- Obožavam Rim. Rekla bih da je to nekako moj grad u koji se uvijek iznova zaljubim i koji me svaki put oduševi. Bila sam mnogo puta, ali svaki put otkrijem nešto novo i sigurno ću se opet uskoro vratiti - kazala nam je Jelena koja je svoj dolazak u talijanski glavni grad pokušala uskladiti s onim pjevačice Nine Badrić, ali su se naše glazbenice na kraju mimoišle.

Naime, zagrebačka pjevačica otputovala je u Rim još za Uskrs i provela dulje vrijeme kod svoje mlađe sestre Sunčice Badrić koja ondje već godinama živi s obitelji. Nina Badrić (45) je zbog toga česta gošća tamo i već dobro poznaje grad u kojem su joj najljepši trenuci oni provedeni s nećakom Marcom i sestrom za koju kaže kako joj je najbolja prijateljica.

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Da svi putevi vode u Rim potvrdio je i pjevač Tony Cetinski koji je putovao sa suprugom Dubravkom, a osim do glavnog talijanskog grada svratio je i do svetišta Padre Pija, omiljenog sveca njega i njegove bake. Upravo je po njemu ime dobila njegova kći Pia koju ima iz braka s Ivanom Nobilo.

"Putevima moje pokojne bake Marije Sangermano - napisao je popularni glazbenik koji je bio jako vezan uz nju i ona je imala važnu ulogu u njegovom odgoju. Kako je u jednom intervjuu otkrio, njegova pokojna baka, porijeklom iz Napulja, ga je odgajala strogo katolički pa mu je vjera i dan-danas vrlo važna u životu.

Linker
23. travanj 2024 09:41