Luka Modrić je osvojio zlatnu loptu
 Getty Images
HVALA, VATRENI!

Svi slave srebro zlatnog sjaja: Voli nas i Shakira, a dečki šalju neodoljive fotografije iz svlačionice

Svjetski prvaci 2018. godine su Francuzi, ali naši dečki na terenu su se borili do samog kraja, tako da su svi ponosni na njihov povijesni uspjeh.

Hrvatski reprezentativci vraćaju se u domovinu gdje im se priprema veliki svečani doček. Svojim nogometnim predstavama osvojili su svijet, a mnogi su za njih navijali od samoga početka.

Srebrni Vatreni iz svlačionice zahvaljuju na potpori sa srebrnim medaljama oko vrata i napokon postaju svjesni da su u Rusiji napravili čudo.





Ivan Rakitić poslao je vrlo emotivnu poruku uz fotografiju s Lukom Modrićem.

'Brate Luka, ne znaš koliko sam ponosan na tebe. Idemo slaviti s našom obitelji i ostalim Hrvatima. Nikad nije bilo ljepše biti Hrvatom. Budimo ponosni!'

Cijeli svijet zadivljen je Hrvatskom. Turska glumica Meryem Uzerli, koja je poznata po ulozi Hurem, fatalne crvenokose za kojom je 'poludio' sultan u sapunici 'Sulejman Veličanstveni', trenutačno ljetuje u Dubrovniku. Na ljetovanju ju, čini se, nije zaobišlo navijačko 'ludilo'.' Hrvati, bili ste odlični, svaka čast. Naravno, čestitke pobjedniku', napisala je na svom Instagramu.

#croatia

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Shakira je čestitala Francuzima na pobjedi, ali nije izostavila pohvaliti ni hrvatsku srčanu igru.

Instagram Stories
Bravo Hrvatska

Srebrnu medalju posebno emotivno je proslavio Mateo Kovačić koji je prvu fotografiju iz svlačionice odlučio posvetiti svom preminulom prijatelju Dini. Na crvenoj majici je ispisao njegovo ime. Edvin Dino Hodžić, njegov prijatelj iz djetinjstva i bivši suigrač. Igrač austrijskog malonogometnog kluba Kapfenberga preminuo je nakon što mu je pozlilo na treningu, a to je njegove prijatelje ostavilo u velikoj tuzi.



Facebook

Linker
19. travanj 2024 03:16