Domenika Žuvela
Ispraćaj Stare godine sa stilom

Svi ste pozvani: Domenica Žuvela za doček Nove priprema tulum za pamćenje

Iako je Božić prošao, blagdanska čarolija još uvijek traje, a mnogi Splićani pohrlili su na Advent kako bi se zabavili, opustili i podružili sa svojim najmilijima. Kod splitskih kućica zatekli smo dvije poznate Splićanke - Domenicu Žuvelu i Moniku Sablić koje su nam otkrile kakvi su im planovi za doček Nove godine.

Iako je Božić prošao, blagdanska čarolija još uvijek traje, a mnogi Splićani pohrlili su na Advent kako bi se zabavili, opustili i podružili sa svojim najmilijima. Kod splitskih kućica zatekli smo dvije poznate Splićanke - Domenicu Žuvelu i Moniku Sablić koje su nam otkrile kakvi su im planovi za doček Nove godine.

Kako se približava najluđa noć, tako se i atmosfera u svim gradovima sve više zahuktava, a osobite gužve vladaju na adventskim kućicama na kojima se uz tople napitke, tradicionalno nude i razne delicije.

Splićanima i njihovim gostima k tome na ruku ide i prekrasno vrijeme koje je stvoreno za uživanje u blagdanskoj čaroliji na otvorenom. Provodu pod prosinačkim nebom nisu odoljele ni pjevačica Domenica Žuvela te modna kreatorica Monika Sablić koje su nam otkrile gdje će i kako ispratiti 2018.

281218 Domenica Zuvela,pjevacica na splitskoj rivi za advent

WEB

Snimio Sasa Buric
Saša Burić
Domenika Žuvela

"Nakon dugo godina novogodišnju noć ću provesti kod kuće, u rodnoj Vela Luci. Ne planiram nikakav uzbudljiv provod, štoviše radujem se intimnom druženju sa svojom obitelji, gledanju televizije i uživanju u blagdanskim delicijama. I Božić sam bila s mojima, a par dana nisam izlazila iz pidžame koju mi je mama darovala za Božić", smije se mlada glazbenica (26), koja će u 2019. ipak ući pjevajući. Naime, zahvaljujući njezinom nastupu, Solinjani će na Staru godinu sa zabavom krenuti već u podne.

"Nastup je na otvorenom, u centru grada, a čim završi, jurim na trajekt za Korčulu. Voljela bih da mi i iduća godina bude kao 2018., pogotovo na profesionalnom polju jer sam doista puno radila, a za svoj trud sam primila i lijepa priznanja, poput pobjede na Splitskom festivalu. Puno mi znači i nagrada Hrvatske diskografske udruge za najboljeg mladog izvođača, a uz sve to sam i diplomirala glazbenu pedagogiju na splitskoj Umjetničkoj akademiji te sam radila na svom prvom albumu koji bi trebao izaći iduće godine.

I kreatorica Monika Sablić (39) godinu na izmaku pamtit će kao jednu od najplodnijih, a Silvestrovo će, također, provesti s obitelji, u njihovom domu na splitskim Bačvicama.

Monika sablic u splitu na adventu sa prijateljicama
snimio Sasa Buric 211218
Monika Sablić s prijateljicama

"Prosinac mi je bio toliko uzbudljiv da mi treba malo odmora. Radila sam na mini kolekciji svečanih kreacija, zatim sam nekoliko dana provela u Ukrajini, gdje sam gostovala u televizijskoj emisiji posvećenoj mojoj prijateljici Anni Sedokovoj, jednoj od njihovih najvećih pjevačkih zvijezda, a božićne blagdane sam s obitelji uživala na snijegu, na Blidinjama", ispričala nam je kreatorica, koja uz sve to ne propušta guštati u splitskom Adventu. Ona i njezino žensko društvo s djecom se najradije opuštaju na kućicama.

"Omiljena nam je kućica Velvet u splitskom restoranu Perivoj koji ima golemu baštu tako da djeci ni u jednom trenutku nije dosadno", kaže Monika Sablić koja sebi i svojima najmilijima u 2019. želi samo puno zdravlja.

Linker
11. svibanj 2024 04:52