Sergej Trifunović
 Darko Tomas / CROPIX
Publika u nevjerici

Svi su mislili da je kazališni trik: Sergeja Trifunovića usred predstave odvezla hitna

U vidno lošem stanju ispričao se u nedjelju navečer srpski glumac Sergej Trifunović brojnoj publici u Pozorištu mladih u Novom Sadu - pozlilo mu je netom nakon početka predstave u kojoj je trebao glumiti.

Predstava 'Voz', u kojoj dvije glavne i uloge imaju Voja Brajović i Sergej Trifunović, zakazana za sinoć u Pozorištu mladih u Novom Sadu, otkazana je odmah nakon samog početka, javljaju srpski mediji. Kazalište je bila prepuno, predstava počela, a potom su glumci jedan za drugim otišli sa scene i nisu se vraćali.

U publici je nastalo komešanje, a potom se Sergej vratio i uspio publici objasniti da je pokušao glumiti, ali da se ne osjeća dobro. Zamolio je nazočne za razumijevanje što mora otkazati predstavu.

Novosadska publika omiljenog je glumca ispratila pljeskom, neki su počeli odlaziti, drugi opet ostali sjediti misleći da je riječ o umjetničkom triku. No, predstava je doista otkazana, a oglasila se ubrzo i sirena hitne pomoći. Sergej je u vozilo prebačen na nosila te je prevezen na daljnje pretrage.

Linker
23. travanj 2024 17:06