Property Brothers, Ella Dvornik Instagram
Prepoznajete li ih?

Svi žele vidjeti kako će izgledati kao starci: Domaće i strane zvijezde zaludjela popularna aplikacija

Aplikacija Faceapp, točnije njezina opcija da vas "postara", zaludjela je svijet preko noći pa su se mnoge zvijezde brže-bolje uhvatile fotoaparata na mobitelu i dale si par desetaka godina više. Dok su neki bili zadovoljni rezultatom, drugi su se potpuno razočarali, poželivši da nikada ne ostare.

Ako ste ikada željeli vidjeti kako biste izgledali za 30, 40 ili 50 godina, aplikacija Faceapp ispunit će vam želju. Naime, na društvenim mrežama trenutno traje #faceapp izazov kojeg su prihvatile brojne domaće i strane zvijezde. Iako rezultat kod svakog varira ovisno o njegovim godinama, borama i kompletnom stanju lica i kože, za neke nikada ne bismo rekli da će toliko dobro izgledati sa 60 ili čak 80 godina.

Aplikacija je nesumnjivo zabavna, no internetom su se proširile glasine kako se FaceApp pojavljuje svakih nekoliko godina kako bi ruski hakeri prikupili osobne podatke ljudi koji su je koristili. Instaliranjem i prihvaćanjem uvjeta korištenja aplikacije, navodno joj dajete "stalnu, neopozivu, besplatnu i na razini svijeta, dozvolu za korištenje, reprodukciju, modificiranje, objavu, prevođenje i stvaranje drugih dijela od vašeg sadržaja na mobitelu", napisala je odvjetnica Elizabeth Potts Weinstein na Twitteru. To znači da aplikacija može prikupiti vaše ime i prezime, korisnička imena i lozinke te sve ostale podatke koje imate na pametnom telefonu.

Iako se dizajneri aplikacije, ruska tvrtka Wireless Lab i Yaroslav Goncharov, bivši inženjer Microsofta i Yandexa nisu oglasili u vezi ovih navoda, Faceapp je ipak poželjno izbrisati s mobitela. U nastavku vam donosimo najbolje "staračke" transformacije slavnih lica.

Katarina Baban

Andrea Šušnjara s bakom

Andrea Šušnjara Instagram

Ella Dvornik

Andrea Andrassy

Marko Tolja

Boris Rogoznica

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Heidi Klum Instagram

Jonas Brothers

Busy Phillips

Drew i Jonathan Scott (Property Brothers)

Noah Centineo

Miley Cyrus

Miley Cyrus Instagram

Gordon Ramsay

Linker
20. travanj 2024 12:06