Getty Images
Žena je inspiracija

Svjetska diva pokrenula izazov koji je izazvao lavinu reakcija među mamama širom svijeta

Već smo zaboravili na Dolly Parton challenge, a pred nama je novi. Ovaj je pokrenula žena koju slavimo kao jedno od najvećih imena u svijetu glazbe, ali i filma - Jennifer Lopez.

Objavivši svoju selfie fotografiju u bijelom bikiniju pred ogledalom, Jennifer Lopez, poznatija kao J.Lo pokrenula je lavinu vezanih objava na društvenoj mreži Instagram. Iako je teško zamisliti da bi nekoj poznatoj osobi s naših prostora to pošlo za rukom, i popularna pjevačica i glumica, iznenađena je koliko je jedna njena obična amaterska fotografija izazvala pažnje.

Ipak, u svijetu u kojem nam se redovito nesavršenosti ističu kao mane, a glas žena sve se više i jače čuje - moramo reći kako je lijepo vidjeti da ovakve inicijative ne prolaze bez komentara i reakcija.

Podsjetimo, u dobi od 50 godina, Jennifer Lopez glumila je striptizetu u filmu Hustlers. Također, nastupila je i u poluvremenu posljednjeg Super Bowl Showa vrteći se oko šipke u zamamnom Versace kombinezonu, koji je više otkrivao nego skrivao. I sve je to izazvalo reakcije, ali ne kao i njezin posljednji iskorak.

Naime, latino diva, pjevačica i plesačica, poduzetnica i glumica svoju multitalentiranost preselila je i u domenu društvenih mreža. Objavivši ovaj selfie, koji su kopirale tisuće žena diljem svijeta, poslala je važnu poruku. Ta je, ukratko rečeno, da koliko god utrenirano ili neutrenirano, utegnuto ili neutegnuto bilo, svoje tijelo moramo - voljeti. Raditi na sebi uvijek, ali slaviti i različitosti, jer upravo se tu krije ljepota.

Njezina Instagram objava već ima više od 8 milijuna lajkova, a broj objava uz hashtag #jlochallenge iz dana u dan raste.

"Ako Lopez može, možemo i mi", pišu korisnice nazivajući pjevačicu mađioničarem, suptilno sugerirajući kako Lopez može sve što zamisli.

Podsjetimo, Jennifer Lopez lani je na rođendanskoj torti ugasila pedeset svijećica, a na jučerašnji je dan prije 12 godina postala i majka.

Linker
23. travanj 2024 21:56