Profimedia, Flight Photo Agency
POPULARNOST NA VRHUNCU

Svoj dolazak je pošteno naplatila: Za 20 minuta zaradila 13 milijuna kuna

Uspješna i svestrana pjevačica Jennifer Lopez već je godinama na svjetskoj sceni, ali popularnost joj ne jenjava, a to dokazuju i cifre koje naplati za gostovanja.

Otvaranje shopping centra Doha Festival City Mall u Kataru prošlog tjedna bilo je u svakom pogledu luksuzno, a uveličala ga je i pjevačica Jennifer Lopez (49) te svoj dolazak pošteno naplatila. Glazbenica je tako za 20 minuta odgovaranja na pitanja u džep pospremila dva milijuna dolara (oko 13 milijuna kuna), a još jedan milijun je tražila za troškove. Na otvaranju je govorila o ženskim pravima, a nakon toga je izdvojila vrijeme za poziranje sa svojim obožavateljima. Čini se kako je za organizatore njezina cijena prava sitnica jer će već idućeg tjedna biti glavna zvijezda partyja u organizaciji Qatar Airwaysa gdje će za još jedan set od 20 minuta zaraditi 1,2 milijuna dolara.

Jennifer Lopez (jlo / 09.11.2018): Coming home.. thank you everyone who made our historic trip to Qatar happen!! I love you.. until next time..
Profimedia, Face To Face A
Na otvorenje shopping centra stigla je u elegantnoj kombinaciji začinjenom šeširom

Ipak, Jennifer Lopez nije posvećena samo brzinskim zaradama kakve joj trenutačno nudi Katar. Pjevačica i glumica uz to promovira svoj film "Second Act" u kojem glumi ženu s loše plaćenim poslom koja napokon dobije priliku ostvariti željenu karijeru. S njom glumi i Vanessa Hudgens, a film u kina stiže 21. prosinca.

Linker
20. travanj 2024 02:38