foto: Davor Matota
Slavlje do jutra

Tajno vjenčanje bivše manekenke: Kristina i Miro izmijenili su zavjete u zagrljaju svoje kćerkice

Vjenčanje Kristine Bradač i Mire Radića bio je tulum koji će se pamtiti, a dok su mladenci razmjenjivali prstenje kraj njih je bila najveća kruna ljubavi - njihova Vivian koja je također imala cvijet u ruci.

Bivša manekenka Kristina Bradač udala se za dugogodišnjeg partnera Miru Radića s kojom ima kćerkicu Vivian. Svadbeno slavlje poduzetnika i dizajnerice bilo je organizirano u klubu Šumica, a cijeli prostor bio je ukrašen lampicama. Presretni par prvo je izmijenio zavjete, a zatim su slavili uz najbliže goste - obitelj i prijatelje.

instagram

U zagrljaju tate u svečanom trenutku poljupca bila je i njihova djevojčica Vivian koja je kao majka bila odjevena u bijelo.

instagram/screenshot

"Ostani tako divan prema nama!", rekla je Kristina koja je nosila dugu svilenu haljinu, a potom se presvukla u kratku haljinu crno-bijelu haljinu kako bi slobodnije plesala.

instagram/shot


Bivša manekenka i modna dizajnerica, a danas dizajnerica interijera, na svijet donijela svoju kćerkicu Vivien krajem listopadu 2016. Prvih tjedana nakon porođaja Kristina i njezin partner, zagrebački poduzetnik Miro Radić, strepili s obzirom na to da je djevojčica rođena kao Palčica, u tridesetom tjednu trudnoće, no nakon mjesec dana u bolnici, roditelji su napokon odahnuli i uživali u kućnoj atmosferi.
'Karakterno je na mene, a fizički je pravi miks i mene i supruga. Zapravo, svi mi govore da je 'ista ja', ali ja doista na njoj vidim puno tatinog', rekla nam je jednom prilikom Kristina Bradač koja ne krije koliko je sreće kćerkica unijela u njihove živote. 'Obožavamo s njom vrijeme provoditi na otvorenom, najčešće šećemo po Maksimiru, a Viv nerijetko, iako češće s tatom, ide i na Sljeme'.

Kristini je ovo drugi brak, u jesen 2011. rastala se od nogometaša Darije Smoje nakon šest godina braka. Bivša manekenka nakon razvoda od prvog supruga priznala je da je izgubila vjeru u brak, no uz Miru je pronašla sreću.

Bojan Zibar i Bruno Zlomislić
Kristina Bradač i Miro Radić

Linker
16. travanj 2024 20:55