Instagram
PRED 80 UZVANIKA

Tajno vjenčanje samo tri mjeseca nakon zaruka: Zbog njega je promijenila i vjeru

U potpunoj tajnosti, samo tri mjeseca nakon zaruka, manekenka Karlie Kloss udala se za poduzetnika Joshuu Kushnera.

Od fotografije kojom se pohvalila da ju je njezin dugogodišnji dečko zaprosio prošla su samo tri mjeseca. Tada je nasmiješena pokazivala skupocjeni dijamantni prsten koji je za nju odabrao Joshua Kushner, a sada se Karlie Kloss (26) pohvalila ništa manje luksuznom vjenčanicom u kojoj mu je rekla "uzimam". Njihovo vjenčanje odvilo se u potpunoj tajnosti, a na židovskoj ceremoniji u New Yorku bilo je prisutno oko 80 ljudi, dok će veliku proslavu ljubavi za prijatelje prirediti na proljeće iduće godine.

Za bajkovitu vjenčanicu 26-godišnje manekenke pobrinula se Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica kuće Dior: Karlie je odabrala klasičnu vjenčanicu s čipkastim detaljima i raskošan bijeli veo.

Par se zaručio u srpnju ove godine, a manekenka je sretne vijesti potvrdila na svojem Instagramu uz riječi posvećene svojem zaručniku: "Volim te više nego što to mogu riječima opisati. Josh, ti si moj najbolji prijatelj i srodna duša. Ne mogu dočekati da budemo zajedno zauvijek". Manekenka je zbog njega prešla na židovstvo samo mjesec dana prije zaruka, a isti korak je napravila i njezina šogorica Ivanka Trump koja je u braku s Joshuovim starijim bratom Jaredom Kushnerom, savjetnikom američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Kloss i Kushner su se upoznali 2012. godine i od tada su zajedno. Manekenka je u međuvremenu ostvarila zavidnu karijeru, a trenutačno vodi show Project Runway i osnivačica je Kode with Klossy te je zaštitno lice brendova kao što su Swarovski, Adidas, Estée Lauder i Carolina Herrera. Iako je iza njih šest godina veze, nije ih moguće često vidjeti zajedno u javnosti: tek su nekoliko puta prošetali crvenim tepihom zajedno i povremeno podijele zajedničku fotografiju na Instagramu.

Linker
14. travanj 2024 21:36