Profimedia, Mega Agency
saga

Taman kad je Ben Affleck završio s alkoholom, uslijedilo je novo bolno iskušenje

Glumac Ben Affleck nedavno je definitivno završio sa svojim brakom, a potom i terapiju u rehabilitacijskom centru u Peace Parku u Malibuu. Sada se polako vraća u 'normalan' život odnosno u sferu života u kojoj se do sada najbolje ostvario, a to je - posao, odnosno gluma.

Holivudska zvijezda Ben Affleck posljednjih je godinu, dvije iz dana u dan svijet zabavljao svojim privatnim zavrzlamama. Zagrizao opasno u alkoholizam, doveo je do raspada braka s kolegicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece, 12-godišnju Violet, 9-godišnju Seraphinu i 6-godišnjeg Samuela. Posljednjih godina su kružile priče da suprugu vara kad god mu se ukaže prilika, a u kombinaciji s alkoholizmom i izlascima s prijateljima naposljetku je sve rezultiralo razvodom. Kako bilo, Jennifer je već šest mjeseci u novoj stabilnoj vezi s poduzetnikom Johnom Millerom (40), koji vodi CaliGroup, no još ga nije upoznala s djecom, ali je zato ubrzala potpisivanje brakorazvodnih papira.

Ben je pak donedavno imao kratku aferu s modelom Shaunom Sexton s kojom je prekinuo s objašnjenjem da se nakon rehabilitacije želi posvetiti sebi i karijeri i da trenutačno nije spreman na ljubavno obvezivanje. I doista, ovih je dana potpuno posvećen snimanju novog filma, 'Torrance', u San Pedru.

Da će ovo za njega biti vjerojatno mučno snimanje, govore scene sa seta - na posljednjoj je nosio plastičnu vrećicu s 12 limenki piva budući da tumači lik atlete koji se bori s ovisnošću o alkoholu pa će novi film morati utkati mnogo svojih osobnih demona. Za potrebe snimanja pustio je brkove i bradu, odjeven je u dugu i povrh nje kratku pamučnu majicu i traperice, dok mu izraz lica govori da se vraški uživio u novu ulogu.

Ben Affleck on movie set.
25 Oct 2018, Image: 392689085, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Ben Affleck on movie set.
25 Oct 2018, Image: 392689052, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
24. travanj 2024 07:18