AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
Obiteljska drama

Tamara Ecclestone: 'Ovaj dan je tragedija'

Životna je prijelomnica bogatu nasljednicu vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić dočekala potpuno nespremnu. Bolje rečeno, to su stvari za koje u životu nikada nismo u potpunosti spremni.

Cijelom svijetu je znano da je Sophia Rutland u tri godine - dakle, otkako se rodila - vodila poprilično šarmantan život. Mama Tamara Ecclestone posvetila joj je svaki od njezinih prvih preko tisuću dana, no došlo je vrijeme za odvajanje i prvi dan vrtića. A to je cijeloj obitelji teško palo (baš kao i svakoj obitelji na ovome svijetu), koliko god svjesni bili da je pravi trenutak.

Kako su izgledale psihičke pripreme u domu bogate nasljednice vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea, Britanci su imali prilike vidjeti gledajući tv show 'Tamara's World' (Tamarin svijet). Kako prenosi Daily Mail, Tamara se, dok su o tome raspravljali, u jednom trenutku obratila suprugu Jayu Rutlandu, riječima: 'Brine me da će od nje tražiti da sama obriše guzu nakon velike nužde. Ona još nije spremna za to... pa to je užas!'.

Potom je nastavila: 'Osjećam se iscrpljeno. Jedva sam oka sklopila, zabrinuta sam, a paralelno se pokušavam ponašati kao da je sve to najnormalnije, zbog Fifi... Danas je užasan dan. Danas je tragedija', zavapila je Tamara.

Tamara, koja i dalje doji svoju djevojčicu, priznaje da jednostavno nije spremna na odvajanje, ali vidi brojne prednosti puštanja svoje mezimice u svijet...


New York, NY - Tamara Ecclestone and Jay Rutland stretch their legs, stepping outside for a stroll with their daughter Sophia in New York.  The family-of-three were all bundled up and looked fashionable as always. 
         November 20, 2014, Image: 211341130, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil,NO Brazil, Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Linker
19. travanj 2024 20:55