Ana M Wiggins / Splash News
OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Tamara Ecclestone zabrinuta za mlađu sestru: 'Zovem je 500 puta na dan'

Bogate nasljednice Formule 1 bliže su nego ikad: sestre su postale nerazdvojne nakon što su otkrivene mračne tajne iz braka Petre Ecclestone.

Petra Ecclestone (28) trenutačno prolazi kroz težak razvod od supruga Jamesa Stunta (35), a najveća podrška u tom periodu joj je starija sestra. U intervjuu za MailOnline, Tamara Ecclestone (33) je otkrila da se s njom čuje "500 puta dnevno" i brine se da se čim češće vide.

- Ništa nije važnije od obitelji. Sretna sam što je moja sestra zapravo i moja najbolja prijateljica. Vidimo se svaki dan, čujemo se 500 puta. Ne postoji nitko na svijetu tko je može zamijeniti – izjavila je Tamara i dodala da su i u djetinjstvu bile vrlo bliske, ali sada su još i bliže. Osobito jer obje imaju djecu koja obožavaju provoditi vrijeme zajedno: Petrina Lavinia te blizanci James i Andrew obožavaju provoditi vrijeme sa Sophijom.

Ana M Wiggins / Splash News

Tamara je otkrila i da, otkako je postala majka, više cijeni obitelj i vrijeme provedeno sa suprugom Jayjem Rutlandom i njihovom 3-godišnjom kćeri Sophijom. I dok Tamara uživa u obiteljskom životu, koji će podrobnije otkriti gledateljima u novom TV showu Tamara's World, njezina sestra usred je razvoda od svojeg supruga. Prošlog je tjedna čak odlučila riješiti se njegovog prezimena i vratila djevojačko. Isto tako, donijela je odluku da James više neće biti direktor njezine dobrotvorne fondacije. Par se vjenčao prije šest godina u Rimu pred 350 uzvanika, a za ceremoniju su izdvojili 12 milijuna funti.

Ana M Wiggins / Splash News
Tamara Eccleston sa suprugom

Bivši par sada se mora dogovoriti oko imovine: njihove losanđeleške vile u vrijednosti od 158 milijuna funti, i kuće u Londonu koja je procijenjena na 100 milijuna funti. Multimilijarder James je u braku navodno bio nasilan te se drogirao.

Petra Ecclestone and hubby James Stunt arrive at BOA Steakhouse to have dinner with Paris Hilton and Brandon Davis in West Hollywood, CA on October 8, 2011. X17online.com
/ Araujo/X17online.com

Linker
19. travanj 2024 15:06