Ranko Šuvar / Hanza Media
Ranko Šuvar / Hanza Media

obiteljska posla

Tarik Filipović raspričao se o punici: 'Koliko sam se priča naslušao, ova mi je prva i nadam se zadnja u životu'

U klubu hrvatskih glazbenika SAX! održano je specijalno izdanje zabavnog talk-showa „Ženska priča“ na temu „ Muška perspektiva“, na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić, prvi put u sedam godina ugostila samo muškarce i to redom uspješne i poznate: Tarika Filipovića, Zlatana Zuhrića Zuhru, Borisa Miševića i Vlahu Arbulića

U dvosatnom razgovoru s Marijanom Perinić, gosti večeri koji su pričali o razlikama žena i muškaraca te su još jednom dokazali kako su muško ženski odnosi nepresušna tema za vječnu komediju. Komičar i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra odgovorio je u svom stilu na mnogobrojna pitanja iz publike koja nije ostala ravnodušna na njegove smiješne, ali svakako i iskrene komentare.

Goran Berović

Tarika Filipovića, glumca i televizijskog voditelja, publika je pitala o braku, zavođenju supruge, savjetima kada u odnosu nestane strasti, ali i o sve prisutnijem trendu razvoda i samaca u hrvatskom društvu. O punici je rekao sve najbolje, pa čak i da je češće na njegovoj, nego na strani svoje kćeri, Tarikove supruge Lejle. "Koliko sam se priča naslušao, ova mi je prva i nadam se zadnja u životu", rekao je.

Svakako je bilo zanimljivo poslušati televizijskog reportera i novinara, Borisa Miševića koji sa svojom suprugom upravo prolazi proces usvajanja djeteta, koji je rado pričao o svojoj punici, ali i o podjeli kućanskih poslova.

Vlaho Arbulić je pak, kao idealan predstavnik mlađe generacije, rado podijelio svoje životno iskustvo kao mladog roditelja, a posebno je razveselio publiku na kraju showa, i to izvedbom svog hita „ Feel it“.

Goran Berović

Gosti su otvoreno i iskreno pričali o prevarama, prekidima, seksu, a sva četvorica su se složila kako svoje partnerice vole upravo onakve kakve jesu i da im je najvažnije da su one sretne te da je za uspjeh odnosa najvažnije obostrano poštovanje i dobra komunikacija.

Goran Berović

Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.