Neja Markicevic / Hanza Media
promjene na HRT-u od jeseni

Tarik nakon šest godina odlazi iz 'Potjere', poznato je tko će biti novi voditelj

Poznato je napokon tko će od jeseni umjesto Tarika Filipovića (47) grijati voditeljski stolac u kvizu "Potjera", a on je - Joško Lokas (47)!

Uz tortu i malu zabavu oprostio se u petak Tarik Filipović s kolegama s kojima je tijekom posljednjih šest godina snimio čak 826 emisija popularnoga kviza "Potjera". I dok je odmah bilo poznato da Tarik ostaje na HRT-u i da će od jeseni voditi kviz "Tko želi biti milijunaš" koji se vraća nakon devet godina, a kojeg je on i vodio od 2002. do 2010. godine, sada se napokon zna i će voditi "Potjeru".

'S obzirom na to da je Tarik Filipović u petak snimio posljednju planiranu emisiju kviza Potjera prije ljetne stanke i da od jeseni postaje novi-stari voditelj Milijunaša, mjesto voditelja Potjere ostaje prazno te bi na njega trebao doći Joško Lokas. Naime, kolega Lokas od početka je u najužem izboru zbog svoga dugogodišnjeg kvizaškog staža te su dogovori o njegovu angažmanu u Potjeri u tijeku. Ne bude li izmjena u planiranoj realizaciji, HRT može potvrditi da je Joško Lokas novi voditelj kviza Potjera', potvrđeno je s Prisavlja za Slobodnu Dalmaciju.

Joško Lokas se pak već 20 dana nalazi na Velebitu gdje snima seriju "Nestali" koja mu je za sada još uvijek glavna preokupacija.

Inače, Lokas je do sada vodio game show "Šifra" koji se prestaje emitirati nakon dvije sezone. Što se pak tiče ostalih kandidata, s Prisavlja su objasnili da ostali imaju veći obim posla, pa tako Fodor i Trbović, osim na Hrvatskom radiju rade i u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", a Barbara Kolar u "Kod nas doma" te je Lokas bio logičan izbor.

Zagreb, 250119.
Dvorana Kornati, Slavonska avenija 6.
66. izdanje Zagrebackog festivala.
Na fotografiji: Josko Lokas i  Tarik Filipovic.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / Hanza Media

Linker
23. travanj 2024 21:17