Instagram
danas bi slavio 49. rođendan

Tatjana Cameron Tajči se emotivnom objavom sjetila važnog datuma: 'Jako nam nedostaje'

Suprug pjevačice Tatjane Cameron Tajči, nakon višemjesečne borbe s karcinomom preminuo je u studenom 2017, a bivša pjevačica emotivnom objavom se prisjetila njegovog rođendana

"Danas je rođendan mog preminulog supruga. Da je s nama napunio bi 49 godina. Bio je tri mjeseca mlađi od mene i uvijek se šalio na taj račun. Probudila sam se rano, sva pod jet lagom i odmah sam se krenula prisjećati koliko sam sretna da sam dijelila život s njim. Bio je neustrašiv i pustolovan, nevjerojatno brižan i drag prema dečkima. Jako nam nedostaje. No, s velikom zahvalnošću mu danas odajem počast za sve što nam je ostavio i što smo uz njega učili da budemo neustrašivi, željni avanture. Ostavio nam je naslijeđe da se ne bojimo živjeti, smijati i voljeti", napisala je Tatjana Cameron uz video naljepših obiteljskih momenata koje nikad neće zaboraviti.

Njezin suprug u studenom 2017. je izgubio bitku s bolešću.

"Matthew Shane Cameron – više nije u boli. Više nije sputan ljudskim ograničenjima. Sada je zaista slobodan. Snagu i sreću izvući ćemo iz svega što si bio i što si nam dao." napisala je tada neutješnaTajči.

Facebook

FACEBOOK

Njezin suprug Matthew Shane Cameron preminuo je u 47. godini života, a mjesecima se borio s nepušačkim rakom pluća koji mu je dijagnosticiran u veljači iste godine. Svoje posljednje dane proveo je na intenzivnoj njezi. Iako je u rujnu podvrgnut operaciji te se osjećao bolje ipak je podlegao posljedicama teške bolesti. Obolio je od najčešćeg tipa raka pluća kod nepušača, a bolest mu je dijagnosticirana tek u četvrtom stadiju. Zagrebačka pjevačica hrvatsku je adresu zamijenila s onom američkom, a za Amerikanca se udala 1999. godina te u braku dobila trojicu sinova - Dantea, Evana i Blaisa.

FACEBOOK

U ljetnim mjesecima ove godine Tajči je boravila u Hrvatskoj. Organizirala je krstarenja "Retreat&Sea Cruise" koje su osim jedrenja nudila program duhovnog i osobnog preporoda za cijenu od 17 tisuća kuna.

Polaznici kroz sedam dana, naime, obilaze brojne hrvatske gradove, meditiraju, uživaju u vrhunskoj hrani i slušaju Tajčine motivacijske govore.

Linker
19. travanj 2024 12:15