Instagram
NAVIJAČKI DUH

Tatjana Jurić niže putovanje za putovanjem: 'Ova godina se malo otela kontroli'

Zagrebačka voditeljica produženi je vikend provela u bajkovitom Dubrovniku, a odmah po povratku je ponovno spakirala kofere i poletjela za - Rusiju.

- Ova godina se malooo otela kontroli, više ne znam na koju stranu letim! - napisala je voditeljica Tatjana Jurić uz fotografiju sa Zračne luke "Franjo Tuđman" Zagreb. Ona će biti jedna od brojnih hrvatskih navijača koji će danas podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju u posljednjoj utakmici skupine - onoj protiv Islanda koja se igra na Rostovu u Donu.

Od glave do pete u navijačkim bojama, Tatjana je pozirala uz ekipu koja će joj praviti društvo u Rusiji, dok je za produženi vikend, koji je provela u Dubrovniku u društvu voditeljice Ive Šulentić, birala idealne ljetne outfite.

Dnevni look sastojao se od prozračnih lanenih hlača, jednostavne crne majice i flatformi te neizostavnog ljetnog šešira, od kojeg se nije odvajala niti na eventu za koji je nosila bijelo-crnu haljinu. Za elegantan večernji izlazak odabrala je haljinu eNVy room s vertikalnim prugama - crvena, bijela i tamnoplava dodatno su naglasile njezinu vitku liniju, a u kreaciji domaćeg dizajnerskog dvojca blistala je i početkom mjeseca u Parizu gdje je nakon teniskom turnira Roland Garros, posjetila najpoznatijeg proizvođača šampanjca na svijetu.

Ova godina svakako će biti obilježena letovima - Tatjana je u ožujku otputovala s prijateljicama u Dubai gdje je liječila rane nakon gubitka majke Dragice, ali i prekida veze s Ivanom Zubakom.

Linker
23. travanj 2024 10:28