Profimedia, Planet
KYLIE JENNER

Tek je krenula, a već je multimilijunašica: Bila je nevidljiva sve dok nije pokrenula unosan brend

S obzirom na popularnost njezine make-up linije nitko nije smatrao da ima financijskih problema, ali iznos njezine zarade u godinu i pol dana mnoge je šokirao.

U samo 18 mjeseci najmlađa od sestara iz popularnog Kardashian-Jenner klana zgrnula je pozamašnu svotu. Kylie Jenner je zahvaljujući brendu Kylie Cosmetics samo od prodaje zaradila 420 milijuna dolara. I to zapravo nije sve što je u to vrijeme uprihodila: svoj budžet puni zahvaljujući reality showovima Keeping Up with the Kardashians i Life of Kylie, sa sestrom, manekenkom Kendall Jenner ima modnu liniju, a zarađuje i od pojavljivanja na događanjima.

Njezina majka Kris Jenner (61), koja joj je i menadžerica, potvrdila je tu nevjerojatnu brojku na događanju Women's Wear Daily, ali otkrila i da Kylie neće stati na ovome.

- Tek je zagrebla po površini, postoji još mnogo prostora za razvijanje brenda – najavila je Kris Jenner i ostavila obožavatelje brenda Kylie Cosmetics u neizvjesnosti. Mnogi se nadaju kako mlada milijunašica iduće priprema pudere i korektore u svojoj liniji kako bi je upotpunila.

Ipak, u Kardashian-Jenner obitelji nije sve tako savršeno. Iako je njihov reality show obnovljen za još pet sezona, u javnost je izašla informacija da sestre prihod od 150 milijuna dolara ne dijele podjednako. Naime, Khloe, Kourtney i Kim uzet će 50 ili 60 posto te zarade, dok će se Kylie i Kendall Jenner morati zadovoljiti ostatkom.

Osim što njezina kozmetička kompanija posluje itekako uspješno, Kylie je sretna i zbog prinove koju očekuje s dečkom Travisom Scottom. U rujnu se medijima proširila vijest da će 20-godišnja poduzetnica prvi put postati majka, a iako ona napise još uvijek nije komentirala – odabir odjeće govori svoje.

Bello / Splash News
Kylie Jenner s dečkom Travisom Scottom

Linker
19. travanj 2024 20:39