instagram
Slavlje do jutra

Tema tuluma Nataše Janjić Medančić mnogima će izmamiti osmijeh na lice

Glumica Nataša Janjić Medančić napravila je tulum u čast 36. rođendana svog supruga Nenada gdje su se svi gosti u trenu pomladili - tema su bile 90-e i cijela ekipa se maskirala u idole tog vremena.

"He(l)pi ročkas, Mitch! Hvala svima s kojima smo otputovali u 90-e i prisjetili se kako izgleda kondicija 20 godina mlađa", napisala je crvenokosa glumica Nataša Janjić Medančić (37)pozirajući u suprugovom zagrljaju. U čast tuluma Nataša je odjenula grunge kariranu košulju, bijelu majicu i crnu haljinu, a njezin suprug je bio Mitch Buchannon iz serije "Spasilačke službe".

instagram

Svi uzvanici inspirirali su se poznatim serijama "Spasilačka služba", "Beverly Hills", grupama Nirvana, Guns N' Roses i filmovima Matrix i Ace Ventura.

instagram

instagram

Od poznatih lica na tulumu je bila i njihova dobra vila koja ih je upoznala, voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić, glumice Lana Gojak Bajt i Ana Maras Harmander, a nakon koncerta Miše Kovača pridružila im se i producentica i voditeljica Antonija Blaće. Slušala se glazba samo iz tog vremena.

instagram

Nataša je nedavno u intervju za Gloriju Glam progovorila o sudbonosnom susretu sa suprugom koji joj je i najbolji prijatelj.

instagram

"Udala sam se jer sam se zaljubila i zato što sam pronašla muškarca kojeg volim i s kojim sam poželjela zasnovati obitelj i provesti život. S kojim dijelim iste vrijednosti. Iste vrline. Čak i mane. Danas je rastava naizgled laka odluka, ali ja doista vjerujem u ono “do kraja života”. Partner treba biti prije svega najbolji prijatelj, čuvar tvojih interesa, pa kad se uzajamno dogodi takav spoj, obogaćen ostalim kompatibilnim podudarnostima, vjerujem u instituciju braka.", zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 00:30